2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček uhrál na hřišti nováčka remízu


Branky


0

Šlapanov dvakrát vedl, ale jeho vedení vydrželo vždy jen pár minut. Hosté dokázali na branku soupeře bleskově odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas

Utkání se hrálo od začátku v docela v rychlém tempu. Domácí byli fotbalovější, ale zbytečně ztráceli míče. Ve 14. minutě poslal Glózl míč na Schafferhanse. Ten na pravé straně vymotal prakticky tři obránce a před brankou našel Glózla a ten se nemýlil - 1:0. Hosté rychle odpověděli. V 17. minutě zahrávali rohový kop. Domácí špatně odkopli a míč se rychle vrátil zpět před branku a hosté Čížkem srovnali - 1:1. Domácí hostům moc nedovolili, ale sami se špatnými nahrávkami připravovali o možné šance. Až ve 43. minutě se povedla pěkná akce až do konce. Zych poslal míč na pravou stranu Schafferhansovi. Ten ho zatáhl a zpětnou přihrávkou našel Zycha. Ten se snažil nepřestřelit branku a tak se mu střela moc nepovedla, ale od brankáře se mu míč odrazil zpět a z dorážky se už nemýlil - 2:1. Hosté znovu rychle odpověděli. Hned z rozehrávky poslali dlouhý míč na pravou stranu, domácí zazmatkovali a místo odkopu míč ztratili a faulovali ve velkém vápně. Přišel pokutový kop, který proměnil Závorka - 2:2. 

Po změně stran se spíš bojovalo

Ve druhém poločase se spíše bojovalo. Domácí měli mírnou převahu. Utkání bylo zbytečně rozhádané a hra se kouskovala. Hosté si prakticky žádnou vážnější situaci ke vstřelení branky nevytvořili. Domácí s ubíhajícím časem přidávali a vytvářeli si tlak. Měli i nějaké šance, ale jak Podrázský tak i Schafferhans je neproměnili. Hostům ke konci docházeli síly, ale domácím se i přes závěrečnou převahu a tlak branku vstřelit nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér Šlapanova: „Opět nás srazili naše vlastní chyby, které soupeř potrestal a my jsme proměnili jen dvě šance. Navíc jsme zbytečně řečnili a dohadovali se s rozhodčím. Podle mne jsme byli o něco lepší a fotbalovější, především ve druhém poločase. V závěru jsme měli hodně navrch, ale chybělo trochu toho štěstí, aby tam něco spadlo. Bod je pro nás málo a beru to jako ztrátu dvou bodů.“

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastmil Šimek, předseda Nové Vsi: „My jsme spokojený. Bylo to vyrovnané utkání, podle mě je remíza zasloužená. Jen mě mrzí, že domácí hráli surově. Jednoho z našich hráčů odvezli do nemocnice. Bylo to až zákeřný.“



Sestavy


TJ Jiskra Šlapanov
P. Holub [-] - M. Švajka [-] (46. A. Tesař [-] ) , M. Drahoš [-] , Z. Vacek [-] , P. Dobrovlný [-] - R. Glózl [-] , R. Zych [-] , T. Dvořáček [-] , D. Šimek [-] - R. Schafferhans [-] , R. Podrázký [-] (78. R. Pustina [-] )

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - T. Sobek [-] , J. Peca [-] , L. Zápotočný [-] , L. Nedoma [-] - J. Beneš [-] , O. Šemík [-] , D. Suchý [-] (70. J. Vávra [-] ) , B. Čížek [-] - R. Závorka [-] , P. Vávra [-] (46. M. Šimek [-] )

ŽK: 14. R. Glózl , 43. R. Zych - 18. P. Vávra , 38. L. Zápotočný , 55. R. Závorka , 90. O. Šemík .
Hráči zápasu: R. Schafferhans - B. Čížek .
Místo: Šlapanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zadina Petr - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.