Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný zápas vyhrál oslabený tým


0

Lípa po dobrém vstupu do soutěže už dvakrát po sobě prohrála. Tentokrát doma nestačila na Šlapanov, ke kterému se nakonec přiklonilo štěstí a vyhrál i v deseti mužích v poli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v závěru otočili vývoj utkání

Bylo to bojovné utkání z obou stran od začátku. Přesto hosté působili o trochu fotbalověji a byli nebezpečnější. To však neplatilo v 18. minutě, kdy hosté ztratili míč a domácí předvedli rychlý brejk zakončený pěkným centrem z pravé strany a hlavičkou Součka - 1:0. Šlapanov hrál první poločas z kopce a snažil se jak kombinačně, tak dlouhými míči dostat do šancí. Domácí však odolávali až do 35. minuty. To dostal Glózl na pravé straně míč od Tureniče a ve vápně si dovolil tři kličky a z úhlu prostřelil gólmana - 1:1. Hosty to nakoplo a ve 44. minutě udeřili znovu. Glózl poslal míč před branku a domácímu stoperovi míč malinko odskočil, Schafferhans byl pohotový a dostal míč do branky - 1:2.

Rozhodl brejk Šlapanova

Po změně stran pokračovalo bojovné utkání. Domácí hráli z kopce a více hrozili. Šlapanov se však také snažil a v rozmezí 50 až 54. minuty zahodil dvě tutové šance Glózl. Lípa toho využila a v 58. minutě se jim povedla akce jak přes kopírák z první půlky. Tentokrát však centr přišel z levé strany a znovu zapomenutý útočník, Souček vyrovnal hlavou - 2:2. Hra se přiostřila a v 66. minutě viděl hostující Turenič druhou žlutou a následně červenou kartu. Očekával se tlak domácích, který však hosté schladili v 73. minutě. Po pravé straně utekl Schafferhans, přihrál před branku Podrázskému a ten se štěstím poslal hosty do vedení - 2:3. Lipští fotbalisté se snažili a měli několik rohů a přímých kopů, kdy byli nebezpeční, ale hosté výhru už udržely.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér Šlapanova: „Bylo to bojovné utkání z obou stran. Nám chyběl Vacek a Zych, ale kádr máme teď širší a ostatní hráči je dokázali nahradit. Oproti utkání doma s Českou Bělou jsme víc bojovali. Byli jsme asi i o něco fotbalovější, měli jsme opět více šancí než domácí a znovu je neproměnili. Ale ani domácí nehráli špatně a měli dobré chvilky. Nakonec se k nám přiklonilo i trochu štěstí. Vítěznou branku jsme dali v deseti a to se počítá a tým to povzbudí do dalších zápasů.“



Sestavy


TJ Sokol Lípa B
M. Pešák [-] - V. Baloun [-] , M. Meruňka [-] , M. Jaroš [-] (72. J. Heppner [-] ) , P. Vondráček [-] (61. M. Brabenec [-] ) - P. Souček [-] , F. Mareš [-] , J. Havel [-] , L. Havel [-] (46. S. Böhm [-] ) - J. Vácha [-] , L. Zajíček [-]

TJ Jiskra Šlapanov
P. Holub [-] - M. Švajka [-] , M. Drahoš [-] , R. Pustina [-] , P. Dobrovlný [-] - R. Glózl [-] , A. Turenič [-] , T. Dvořáček [-] (89. M. Průša [-] ) , D. Šimek [-] - R. Schafferhans [-] (83. M. Vyšinskij [-] ) , R. Podrázký [-]

ŽK: 65. F. Mareš , 74. M. Meruňka , 90. J. Vácha - 32. R. Glózl , 38. A. Turenič , 68. R. Podrázký . ČK: 66. A. Turenič .
Místo: Lípa. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ondráček Milan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.