3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Leština stále tápe, padla i v České Bělé


Branky


0

Leštinské béčko stále čeká na první letošní vítězství, na svém kontě má jeden jediný bod a to i po utkání v České Bělé. Po nepřesvědčivém výkonu zaslouženě prohrálo 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili tříbrankový náskok

Od začátku utkání měli více ze hry domácí, a už v druhé minutě šli do vedení, když se Rakušan šikovně uvolnil v šestnáctce a hostující obránce tahal za záchrannou brzdu pouze za cenu penalty. Tu s přehledem proměnil Pátek. Poté se hra vyrovnala, ale více příležitostí se objevovalo na straně České Bělé. Střelu Klementa zpoza šestnáctky vyrazil brankář nad břevno. Pak už se ale mohl radovat Šumpich, který u tyče dorazil přihrávku Rakušana. Těsně před přestávkou udeřili domácí potřetí. Střílená přihrávka Marka Pleskače zapadla přesně k tyči. Hosté si za první poločas žádnou velkou šanci nevytvořili a náznaky spolehlivě vyřešil Losenický.

Góly už nepadly

Ve druhém poločase pokračoval nápor domácího celku a vytvořil si několik velmi dobrých šancí. Ale Pátek mířil těsně vedle a Martin Šumpich neuspěl ani z první a ani z opakované střely, která mířila vedle. Krásnou akci předvedl Marek Pleskač, ale poté co prošel přes několik hráčů, zamířil jen doprostřed brány, kde byl připravený brankář Kožnar. A tak se mohlo vyplnit rčení: Nedáš, dostaneš. Po sérii střídání se do té doby bezzubí hosté dostali v posledních deseti minutách do několika velmi dobrých šancí. Ale dvakrát dobře zakročil domácí brankář a Leština dokonce pohrdla i penaltou. A když po následném rohu hlavičkoval Reichman vedle, skončil zápas vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Bylo to docela dobré utkání. Leština se mi zdála odevzdaná, jak se jí nedaří. Nedala dokonce ani penaltu. Ve druhém poločase nějaké šanci měli, protože my jsme už nehráli tak dobře jako v tom prvním. Byl to takový pohodový zápas. Pro nás to bylo snadnější vítězství. Co v nás je se ukáže až o víkendu, kdy hraje s rozjetou Chotěboří.“

TJ Sokol Leština B
Libor Reichman, hráč Leštiny B: „Nevypadalo to moc dobře. Nedali jsme penaltu, soupeři tam padly dva brejky. Oni šance proměnili, my ne. Rozhodli hlavně naše chyby, dostali jsme docela laciné branky.“



Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , R. Hospodka [-] , P. Rosický [-] , T. Pohlreich [-] - M. Šumpich [-] (66. V. Pleskač [-] ) , M. Klimeš [-] (81. V. Brožek [-] ) , M. Pátek [-] , R. Klement [-] - M. Pleskač [-] , P. Rakušan [-] (71. Z. Benc [-] )

TJ Sokol Leština B
A. Kožnar [-] - J. Aubrecht [-] , P. Fiala [-] , L. Reichman [-] , P. Čejka [-] - J. Staněk [-] , P. Mrkvička [-] , J. Havel [-] , M. Proněk [-] - P. Břešťál [-] , D. Leskovjan [-] (46. K. Piskač [-] )

ŽK: 70. P. Rosický .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Odvářka Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.