3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček se konečně dočkal třech bodů


Branky


0

Nová Ves, která je nováčkem soutěže se konečně dočkala vítězství, zaslouženého. Proti Věžnicím byla lepším týmem a navíc je jí konečně prosadili její útočné zbraně, Vávra se Závorkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zahodili několik šancí

První poločas přinesl dvě branky během jedné minuty. Nejprve šli do vedení v 16. minutě domácí, když po střele Závorky dorazil balon do sítě Petr Vávra. Jenže hned ve stejné minutě hosté srovnali po chybě obrany. Trefil se Adamec.

Bouřka v kabině prospěla

Kabina domácích se podle slov jejich předsedy otřásala během přestávky v základech, a to prospělo. Hráči Nové Vsi přidali na obrátkách a dvěma góly rozhodli o třech bodech. Nejprve napřáhl Beneš a jeho střela skončila v síti – 2:1. V 76. Minutě zvyšoval Závorka. Nejprve utekl hostům Michal Vávra, odcentroval do vápna a Závorka měl jednoduchou práci a zakončil do prázdné brány – 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Vlastimil Šimek, předseda Nové Vsi: „Do prvního poločasu jsme mohli vést 6:1, ale opět nedáváme branky. Potom byla dost ostrá výměna názorů v kabině a po poločasu jsme hosty k ničemu nepustili a sami dali dvě branky. Jsem spokojený, tentokrát jsem žádný infarkt neměl.“

SK Věžnice B
David Drahoš, trenér Věžnic B: „Domácí byli fotbalovější a my bojovnější. Jenže jsme udělali spoustu chyb. Soupeř hrál dobře, měl spoustu šancí. Jeho vítězství je zasloužené. V prvním poločase jsme dokázali jejich hráče ubránit, ale po změně stran nám došly síly.“



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Bárta [-] - J. Lebeda [-] , J. Pecha [-] , T. Sobek [-] , L. Zápotočný [-] - B. Čížek [-] , M. Vávra [-] , O. Šemík [-] , J. Beneš [-] - R. Závorka [-] , P. Vávra [-] (22. M. Šimek [-] )

SK Věžnice B
D. Drahoš [-] - P. Beneš [-] , J. Adamec [-] (75. Š. Smutný [-] ) , V. Vlach [-] , T. Benc [-] - M. Šejstal [-] , J. Novák [-] (46. Z. Smutný [-] ) , M. Chalupník [-] , V. Brukner [-] - J. Chvátal [-] , M. Valenta [-]

ŽK: 54. J. Beneš - 15. V. Brukner , 58. M. Šejstal .
Hráči zápasu: M. Vávra - M. Valenta .
Místo: Nová Ves u Sv.. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.