1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 11:30

4.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodla hlava


Branky


0

Šlapanovu se po sestupu z okresního přeboru daří. Ve třech zápasech ze čtyřech odehraných byla radost na jeho straně. O víkendu si poradil na hřišti soupeře s pohledským béčkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Více ze hry měli hosté

Hosté měli od začátku navrch, měli více ze hry a častěji drželi míč. Jediné, co jim chybělo, byl klid a trpělivost před brankou domácích. Brankovou příležitost si tak nedokázali vypracovat a zůstávalo jen u náznaků. Ve 25. minutě vystřelil z dálky Drahoš, brankář domácích střelu vyrazil a největší šanci v první půlce měl při dorážce Glózl. Jenže téměř prázdnou branku minul. Pravidlo nedáš, dostaneš, se ukázalo ve 34. minutě. Hosté ztratili míč a domácí z rychlého brejku udeřili. Skóre otevřel Hospodka - 1:0. Ve 41. minutě napřáhl z téměř třiceti metrů Adam Turenič a brankář jen sledoval, jak mu krásná střela skončila v levé šibenici - 1:1.

Scénář byl obdobný jako v první půli

Hosté byli lepší, ale jejich převaha už nebyla tak výrazná. Domácí zlobili převážně po pravé straně. Oba týmy se snažily rozhodnou a vyhrát, ale hosté měli více šancí. V 70. minutě zahrával Turenič trestný kop z pravé strany a na zadní tyč si zaběhl dobře hrající Drahoš a hlavou rozhodl o třech bodech pro hosty - 1:2. Šlapanov ještě měl další šance. Schafferhans hlavičkoval jen do brankáře a na dorážku Šimek nedosáhl. Pak utekl výborně hrající Podrázský a dal branku, ale pro ofsajd neplatila. V 90. minutě šel sám na branku Schafferhans, ale jeho střela se do branky nevešla.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Šlapanov
Bohuslav Fiala, trenér Šlapanova: „Pro nás herně povedené utkání. Sem spokojený s hrou i výsledkem. Jen nám chyběl klid před soupeřovou brankou a zbytečně jsme se tak připravovali o šance a možnost dát víc branek. Vyhrály jsme zaslouženě, byly jsme lepší.“



Sestavy


TJ Sokol Pohled B
M. Langpaul [-] - M. Krpálek [-] , J. Žeguc [-] , M. Kročil [-] , M. Sobotka [-] - K. Ferko [-] (46. V. Gruber [-] ) , L. Šikner [-] , J. Hejkal [-] , J. Hospodka [-] (46. J. Fišer [-] ) - P. Pokorný [-] , M. Švec [-]

TJ Jiskra Šlapanov
P. Dobrovolný [-] - A. Tesař [-] , Z. Vacek [-] , M. Drahoš [-] , M. Švajka [-] - R. Zych [-] , D. Šimek [-] , A. Turenič [-] , P. Dobrovlný [-] - R. Podrázký [-] (78. M. Průša [-] ) , R. Glózl [-] (54. R. Schafferhans [-] )

ŽK: 42. M. Langpaul , 60. M. Langpaul , 61. M. Langpaul , 76. M. Langpaul .
Hráči zápasu: R. Podrázký , M. Drahoš .
Místo: Pohled. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.