0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalovější hosté nevyzráli na poctivou obranu


Branky


0

Lípa poprvé v sezoně nevstřelila ani branku. Ze dvou prvních duelů měla na svém kontě devět vstřelených branek, ale ve Věžnicích se nedokázala prosadit. Možná i proto, že jim chyběl střelec Štefan Miklis. Ten si připsal čtyři branky. Naopak Věžnice už nasbíraly všechny výsledky. Jednou vyhrály, jednou prohrály a teď si připsaly i remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí radost zastavila tyčka

Hosté působili fotbalovějším dojmem, ale domácí je poctivou obranou nepouštěli do zakončení. Výjimkou byly dvě šance dorostence Heppnera, který si ale se situací, kdy se objevil sám před brankářem, neporadil. Ve dvou vyložených šancích se ocitli během první půle i domácí hráči. Nejprve v 18. minutě Chvátal poslal po pravé straně agilního Nováka, ten našel centrem Adamce, který trefil z úhlu pouze tyč. Ve 37. minutě se dostal po rohu k dorážce domácí navrátilec Valenta, ovšem proti němu výborně zasáhl brankář hostí. 

Příliš šancí nebylo

Ve druhém poločase už se domácí do zakončení prakticky nedostali. Hosté dále dobře kombinovali, ovšem v zakončení byli bezzubí. Což například potvrdil i Lukáš Havel, jeho střely z větší vzdálenosti pořádně branku neohrozily.



Ohlasy k zápasu


SK Věžnice B
David Drahoš, trenér Věžnic B: „Hosté byli fotbalovější, naše hra byla naopak plná nepřesností. Paradoxně jsme si však vypracovali 2 největší šance zápasu. Bohužel jsme neuspěli, nicméně bod proti Lípě bereme.“

TJ Sokol Lípa B
Ondřej Baloun, trenér Lípy B: „Dělba bodů je asi spravedlivá, měli jsme sice podstatně víc ze hry, ale domácí nastřelili tyčku. My jsme s bodem spokojený, i když jsme měli ke třem bodům o něco blíž. Bereme to jako bod z venku. Možná nám chyběl Miklis, který v minulých zápasech pokaždé skóroval.“



Sestavy


SK Věžnice B
D. Drahoš [-] - P. Beneš [-] , A. Dvořák [-] , J. Adamec [-] , V. Kunc [-] - T. Benc [-] (46. J. Prokeš [-] ) , V. Brukner [-] , M. Chalupník [-] , J. Chvátal [-] - J. Novotný [-] , M. Valenta [-] (69. T. Kunc [-] )

TJ Sokol Lípa B
M. Pešák [-] - V. Baloun [-] , L. Zajíček [-] , M. Meruňka [-] , M. Jaroš [-] - F. Šimek [-] , R. Krpálek [-] , J. Heppner [-] (88. F. Havel [-] ) , L. Havel [-] - P. Bouda [-] , P. Vondráček [-] (72. R. Šťastný [-] )

ŽK: 49. M. Chalupník , 68. V. Brukner - 76. R. Krpálek .
Hráči zápasu: J. Adamec - M. Pešák .
Místo: Věžnice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.