2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá doma napravila nevydařený vstup do sezony


Branky


0

Fotbalisté České Bělé chtěli napravit vysokou porážku 5:2 z Hněvkovic. A to se jim povedlo. Obě branky dali Pleskačovi, Marek a Vladimír.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali brzký gól

Prvních dvacet minut patřil domácím fotbalistům. Ti korunovali mírnou převahu už ve 3. minutě. Marek Pleskač pronikl z levé strany do šestnáctky a obhodil brankáře hostů ke vzdálenější tyči – 1:0. Pak se hra vyrovnala. Ovšem příliš velké šance se nerodili. Domácí hráči většinou mířili mimo branku nebo si s jejich střelami poradil brankář Enderle. Věžnice hrozily hlavně ze standardek. 

Hosté zdramatizovali koncovku zápasu

Po přestávce prvních pět minut hrozili hosté, ale pak se domácí zvedli a zvýšili svůj náskok. V 77. minutě po přihrávce Tomáše Polreicha prošel středem Vladimír Pleskač a křižnou střelou se trefil přesně k tyči. Jenže za pět minut si domácí vybrali slabší chvilku a zkomplikovali si koncovku zápasu. Bělský stoper podběhl dlouhý nákop a Beneš z ostrého úhlu prostřelil brankáře Losenického. 



Ohlasy k zápasu


FK Česká Bělá
Martin Ptáčník, trenér Č. Bělé: „Musím pochválit kluky za bojovnost. Prvních dvacet minut bylo z naší strany lepších, pak se hra vyrovnala a přišlo mi jakoby nám došli síly. Trochu jsme odpadli. V kabině jsme si pak řekl, že se musíme uklidnit. To se nám povedlo. Sice prvních pět minut po návratu na hřiště Věžnice zlobily, ale zvládli jsme to.“

SK Věžnice B
David Drahoš, trenér Věžnice B: „Bylo to remízové utkání, kdy jsme doplatili na neproměňování šancí. Domácí vyhráli šťastně.“



Sestavy


FK Česká Bělá
P. Losenický [-] - S. Harvalík [-] , P. Rosický [-] , R. Hospodka [-] , M. Klimeš [-] - R. Klement [-] (90. V. Zadina [-] ) , L. Sobotka [-] , M. Pátek [-] , V. Pleskač [-] - M. Pleskač [-] (67. T. Pohlreich [-] ) , P. Rakušan [-]

SK Věžnice B
J. Enderle [-] - P. Beneš [-] , A. Dvořák [-] , J. Adamec [-] (78. J. Klíma [-] ) , V. Kunc [-] - V. Vlach [-] , M. Chalupník [-] , V. Brukner [-] , T. Benc [-] - Z. Smutný [-] , J. Chvátal [-] (76. P. Kunc [-] )

ŽK: 80. V. Kunc .
Místo: Česká Bělá. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.