2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

8.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Mírovky nebodovalo ani v Úsobí


Branky


0

Úsobí přivítalo béčko Mírovky a byl to boj až do konce .......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Komůrka zařídil domácím poločasové vedení

Domácí začali od první minuty náporem a hned jejich první šance v 5. minutě skončila brankou, to dal svůj první gól Komůrka. Poté domací polevili a hra se vyrovnala, i když s řadou nepřesností na obou stranách. Hosté si prakticky nevytvořily gólovou situaci a až ve 44. minutě přišla velká hrubka hostujícího stopera, který chtěl situaci fotbalově vyřešit přehozením domácího utočníka ale ten jeho záměr přečetl a šel z levé strany sám na brankaře hostí. Těsně před ním však dal balon pod sebe na penaltu a pro Komůrku nebyl problém uklidit míč do prázdné brány. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Hosté snížili na body však opět nedosáhli

Druhý poločas začal vyrovnanou hrou. Do 77. minuty to byl nepřesný fotbal bez šancí na obou stranách až pravý bek hostí Dvořák se dostal do velkého vápna domacích a skákavý míč trefil přesně a prudce pod břevno domací branky. Od té doby začal mírný tlak hostí, kde mohl v 85. minuté vyrovnat útočník hostí Peca ale sám před brankářem Brychtou se zalekl šance. Dál se už prakticky nic nedělo a utkání skončilo vítězstvím domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Mírovka B
Pavel Rázl hráč Mírovky B: Domácí rozhodli v prvním poločase, myslím si, že podle vývoje celého zápasu by utkání slušela remíza.



Sestavy


TJ Sokol Úsobí
R. Brychta [-] - L. Novák [-] , L. Havel [-] , P. Klement [-] , M. Komůrka [-] , T. Vidičan [-] (56. Z. Baloun [-] ) , J. Abbrent [-] , R. Havel [-] , J. Švec [-] , J. Smrž [-] (77. S. Jelínek [-] ) , M. Kazda [-]

TJ Sokol Mírovka B
J. Bradáč [-] - M. Špirko [-] , P. Peca [-] , V. Novotný [-] , M. Novák [-] , J. Marek [-] , L. Kohout [-] , P. Heřmánek [-] , P. Dvořák [-] , P. Rázl [-] , B. Švec [-]

ŽK: 75. P. Peca .
Hráči zápasu: P. Peca .
Místo: Úsobí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - ŽÁČEK Kamil (N), KOMŮRKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.