2:1
(0:1)
44. D. Červinka (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:30

6.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libice otočila zápas se Štockým béčkem


Branky


0

V Libici se představilo béčko Štoků .......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení vlastním gólem

Už úvod zápasu naznačil jak se bude hrát Štoky bránili v 8 lidech a hru neotvírali. Hrál se né moc pohledný fotbal, spíše nakopávaná, domácí si vytvořili 3 gólové šance ale branka nepadla. Naopak Štoky vystřelili za první poločas na bránu pouze jednou. V 40 minutě po jednom ze soubojů musel střídat kapitán  Škarýd a zpřeházená sestava si dala po standartce Štoků ukázkový vlastňák, když stopér Kovačka hlavou trefil vracejícího se Červinku a překvapený brankař Pelouch už nestačil zareagovat.

Domácí dvěma brankami Salagardy otočili výsledek

Do druhého poločasu už nastoupila lepší Libice a začala náporem i vyrovnávací brankou Salagardy , který si nádherně naběhl na dlouhý pas za obranu od Šíra chladnokrevně zavěsil. Libice ještě chvíli tlačila, aby mohla 10 minut odpočívat a pak už unaveného soupeře přehrávala, chyběla však finální přihrávka a ve hře domácích bylo moc zbrklosti, prostě chtěli vyhrát za každou cenu. Šancí bylo hodně, ale defenzíva Štokům šlapala na jedničku. Libice v závěru utkání už hrála na tři útočníky. Rozuzlení přišlo v 90. minutě, brankař Pelouch dlouhým výkopem dostal balón za půlku, Halama zády k bráně nic neuspěchal, počkal na nabíhajícího Červinku, ten krásnou milimetrovou kolmicí našel nabíhajícího Salagardu, který prostřelil jinak výborného brankaře hostí 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libice nad Doubravou
Milan Halama hráč Libice: Dnešní výhra je šťastná ale za druhý poločas zasloužená.

TJ Sokol Štoky B
Tomáš Kubát hráč Štoků B: Hráli jsme bez čtyř hráčů základní sestavy a podali obětavý výkon. Myslím si, že jsme si bod zasloužili ale bohužel se to nepovedlo.



Sestavy


TJ Sokol Libice nad Doubravou
R. Pelouch [-] - M. Škarýd [-] (40. D. Štěrba [-] ) , P. Šír [-] , M. Novotný [-] , L. Kovačka [-] - D. Červinka [-] , T. Samek [-] (60. M. Halama [-] ) , D. Venhauer [-] , J. Bohuněk [-] - P. Salaquarda [-] , L. Cimpl [-]

TJ Sokol Štoky B
J. Matějka [-] - J. Netolický [-] , L. Váňa [-] , M. Kubík [-] , T. Pospíchal [-] , M. Lakatoš [-] , P. Med [-] , T. Kubát [-] , P. Ambrož [-] , P. Bulant [-] , J. Hladík [-]

ŽK: 71. M. Novotný - 55. L. Váňa , 64. P. Ambrož , 71. J. Hladík .
Hráči zápasu: D. Červinka - J. Matějka , P. Bulant .
Místo: Libice nad Doubravou. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUŠEK Ondřej - DOPITA Zdeněk (N), VAŠÁK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.