Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:00

10.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Okrouhlice si poradilo s béčkem Kožlí


Branky


0

Do Okrouhlice zavítalo béčko Kožlí a střetlo se zde s místním B týmem ......

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cicvárek poslal hosty do vedení

Okrouhlice po čtrnáctidenním fotbalovém půstu přivítala na svém hřišti své sousedy v tabulce, Kožlí B. Po předchozích nezdarech si domácí borci chtěli spravit chuť se slabším soupeřem, který je však zaskočil lepším držením míče a nebezpečnými kontry. Po jedné takové akci se hosté ujali vedení zásluhou Cicvárka, čímž domácí dosti znervozněli a na na jejich kopačky se snesla řada nepřesností a zbrklostí. Do kabin se tak šlo za hubeného vedení hostujícího týmu.

Domácí to proti desíti otočili

Do druhého poločasu však domácí vstoupili mnohem lépe a stále častěji ohrožovali soupeřovu bránu. Nakonec se přeci jenom dočkali vyrovnání, ikdyž ze sporné situace, kdy se hosté vehementně dožadovali odpískání ofsajdu. Prakticky vzápětí se hostím zranil záložník Veselý a protože nebyl na jejich střídačce žádný hráč, dohrávali koželští v deseti. Domácí tým nabídnutou přesilovku dokonale využil a zejména díky hatricku Míchala dokráčeli k zaslouženému vítězství. O čtvrtou branku domácích se ještě postaral Švec.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice B
Jiří Toman hráč Okrouhlice B: První půle byla z naší strany slabší ale druhý poločas nám již herně vyšel, protože se zvedl celý tým. Pochvalu zaslouží střelec utkání Míchal a záložník Toman. Hosté se i v oslabení snažili, na domácí borce to však tentokrát nestačilo.




Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice B
J. Petr [-] - L. Kahoun [-] (78. T. Firon [-] ) , J. Beránek [-] , P. Šulc [-] (71. J. Dočkal [-] ) , T. Zikmunda [-] , L. Míchal [-] , J. Švec [-] , L. Červený [-] , J. Zadina [-] , J. Toman [-] , M. Strašil [-]

SK Kožlí B
M. Šafařík [-] - J. Misar [-] , K. Makovec [-] , T. Vlk [-] , P. Makovec [-] - M. Veselý [-] , P. Plesl [-] , J. Kopic [-] , M. Blažejovský [-] (3. P. Cicvárek [-] ) - J. Smítka [-] , T. Bělohradský [-] (46. K. Kakáček [-] ) -

ŽK: 15. M. Strašil , 67. L. Červený - 61. K. Makovec , 63. P. Cicvárek .
Hráči zápasu: J. Toman , L. Míchal .
Místo: Okrouhlice. Počet diváků: 15. Rozhodčí: FULIER Zdeněk - FIRON Martin (N), BERÁNEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.