Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:00

7.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Okrouhlice doma nestačilo na Kouty


Branky


0

Do Okrouhlice zavítal silný celek z Koutů a utkal se s místním B týmem .........

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mašek poslal hosty do vedení

Polovina hráčů Okrouhlického béčka měla v nohách sobotní zápas ve Ždírci, kde vypomáhali našemu Á týmu. A to se zákonitě muselo projevit na vývoji hry.
V prvním poločase ještě béčko Okrouhlice tlaku hostí odolalo, k čemuž jí dopomohli Kouty zahazováním jednoznačných příležitostí a také pozorný golman domácích Dočkal. Do kabin se přesto šlo za stavu 0:1 pro hosty, když se dokázal prosadit hostující hráč Dvořák.

V druhé půli to hosté rozjeli

Béčko Okrouhlice po přestávce proházelo sestavu, ve snaze eliminovat nejlepšího hráče na hřišti Tomáše Dvořáka, kterému notně sekundoval Mašek. To se však nepodařilo a domácí inkasovali druhý gól, po kterém se jejich hra naprosto rozpadla. Hosté tak v poklidu přidávali další branky, až se konečné skóre zastavilo na hrozivých 0:6 pro hosty a to ještě řadu příležitostí zlikvidoval nejlepší hráč domácích brankář Dočkal.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice B
Jiří Toman hráč Okrouhlice B: Hosté nás přehráli, zahráli dobře jako tým. Musím však vyzdvihnout výkon Dvořáka a u našeho týmu paradoxně brankáře Dočkala.




Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice B
J. Dočkal [-] - L. Kahoun [-] , J. Beránek [-] , L. Míchal [-] , P. Hájek [-] , L. Červený [-] , J. Švec [-] , M. Beránek [-] (46. T. Firon [-] ) , J. Toman [-] , D. Prášek [-] , M. Strašil [-]

TJ Melechovan Kouty
R. Březina [-] - P. Edr [-] , V. Horajs [-] - . Jindra [-] - K. Mašek [-] - T. Dvořák [-] , R. Kolář [-] , J. Vykouřil [-] , P. Jeřábek [-] , V. Novotný [-] , L. Písařík [-]

Hráči zápasu: J. Dočkal - K. Mašek , T. Dvořák .
Místo: Okrouhlice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: MUZIKÁŘ Jaroslav - KARLÍK Martin (N), KLEMENT Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.