Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cejle nadějné vedení neudržela!


0

Suverén z Velkého Beranova se v domácím zápase utkal se silnou Cejlí a prognózy, že půjde o ofenzivní zápas, nelhaly. K vidění bylo sedm branek a divoký zápas skončil šťastným vítězstvím domácích 4:3, když v jednu chvíli prohrávali už 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas hrůzy pro domácí tým

Velký Beranov se snažil už od začátku zápasu převzít otěže zápasu a zatlačit soupeře To se domácím skutečně dařilo, ale finální a předfinální fáze byla katastrofální. Nicméně k domácím se přiklonilo pověstně štěstíčko, když se ve 4. minutě šťastnou střeelou prosadil Rostislav Kittler - 1:0. Už za tři minuty ale hosté vyrovnali. Domácí obránci vyrobili penaltu a Aleš Čáp  se nemýlil ani v tomto případě - 1:1. Pak se hra na chviličku zklidnila, což trvalo až do 21. minuty. To rozehrávali hosté přímý kop, exekuce se ujal Pavel Dolejší a střelou z dálky na přední tyč nachytal Markoviče na švestkách- 1:2. Hosté anadále sázeli na poctivou obranu a smrtící brejky a jeden jim také vyšel ve 37. minutě a šlo o fotbalovou paráda. Martin Bednařík dostal míč na malé vápno, tam zidanovkou udělal obránce a střelou k tyči nedal Markovičovi šanci - 1:3. Tímto výsledkem také skončil poločas, domácí měli do druhé půlky určitě o čem přemýšlet.

Dokonalý obrat Velkého Beranova

Druhý poločas začal očekávaným náporem domácích, tento nápor ale mohl hned na startu druhé půle rázně utnout Martin Bednařík, ale jeho střela levačkou z dálky pouze orazítkovala břevno domácí branky. Postupně začali hosté odpadat fyzicky, absolutně přestali stíhat domácím rychlíkům. Postupně domácí naprosto ovládli celé hřiště a dostávali se do zakončení. To následně vedlo i ke snížení, které zajistil v 66. minutě Richard Ganzwohl a bylo to 2:3. Domácí nadále tlačili hosty, vrcholem byla 72. minuta, kdy zajistil zasloužené vyrovnání Rostislav Kittler a během 6 minut tak hosté přišli o dvoubrankové vedení a bylo to v tu ránu 3:3. V 78. minutě se pak přihodila nešťastná nehoda, kdy se Richard Ganzwohl srazil se spoluhráčem a musela pro něj přijet rychlá záchranná služba. Za redakci přeji brzké uzdravení a doufejme, že vše dobře dopadne. Za minutu po této nešťastné události se domácí hráči prosadili počtvrté v zápase, to když zaúřadoval Martin Křenek a strhl vedení na stranu Velkého Beranova. Hosté si za druhý poločas kromě střely Bednaříka nevypracovali vůbec nic, a mohli být rádi, že některá z dalších šancí neskončila gólem. Velký Beranov tak nakonec se štěstím, ale zaslouženě vyhrál 4:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler, útočník: "Myslím, že jsme dnes vyhráli zaslouženě, i když musím přiznat, že to byla za tu půl sezonu nejtěžší výhra. Po poločase jsme 3:1 prohrávali, ale naštěstí nám zbyly síly na druhý poločas. Bohužel si pro jednoho z nás přijela sanitka a doufám, ze bude Ríša v pořádku."

TJ Cejle
Jiří Bednařík, obránce: "Pro mě osobně šlo o prestižní zápas, v Beranově jsem dlouho působil a s klukama se znám. Bohužel to dnes nevyšlo, ale není se co divit, ty naše druhé poločasy, to je tragédie, je to už několikátý zápas, kdy nezvládneme druhé poločasy. Jinak přeji Ríšovi Ganzwohlovi brzké uzdravení, ať vše dobře dopadne."



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , K. Petr [-] , M. Hecht [-] (90. P. Tomášek [-] ) , F. Smejkal [-] - K. Eliáš [-] , J. Hladílek [-] (68. M. Nezhyba [-] ) , M. Křenek [-] , R. Kittler [-] - R. Ganzwohl [-] (76. M. Havlín [-] ) , T. Matějíček [-]


ŽK: 51. K. Petr , 65. M. Křenek - 12. L. Slavětinský ml. , 58. M. Kalaš .
Hráči zápasu: M. Křenek .
Místo: V. Beranov. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.