Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Video: Cejle doma rozstřílela benfiku Telče!


Branky


0

Do Cejle zajížděla benfika Telče a v Cejli ji nemělo čekat nic jednoduchého. Telči se venku příliš nedaří, to naopak domácí tým doma body jen tak nepouští, což potvrdili i v tomto utkání. Cejle byla lepším celkem, ale prohrála první poločas. Ve druhém poločase už svoji převahu v poli dokázali hráči zúročit i v branky, nakonec rozstříleli Telč 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes herní převahu domácí prohráli první poločas

Díky nepřítomnosti Aleše Čápa vedl domácí tým do tohoto utkání jako kapitán Patr Lačný, který tak byl odměněn za výborné výkony v dosavadním průběhu podzimu. I on musel sledovat, jak se jeho spoluhráči v poli trápí v koncovce. Domácí byli herně lepší než hosté, po zranění se vrátil do sestavy Alex Zelinka a bylo to znát, většina akcí domácích šla z jeho kopaček. Hosté se spoléhali výhradně na obrannou součinnost, a pouze minimálně vyráželi do brejkových situací. Domácí hráči spalovali své šance, za což poté byli potrestáni ve 23. minutě. To se z jediné vážnější šance hostů prosadil zkušený Ladislav Matys a poslal hosty do vedení 0:1. Domácí se v koncovce trápili i ve zbytku poločasu, jako by to bez Aleše Čápa nešlo, a tak do šaten odcházeli s pocitem vedení spokojenější hosté.

Uragán Cejle ve druhém poločase

D druhého poločasu už nastoupil kanonýr Aleš Čáp a výkon celého mužstva šel nahoru. Hned ve 47. minutě domácí vyrovnali, krásný centr z hloubi vlastní poloviny doklepl do sítě Dalibor Čáp a zaslouženě vyrovnal na 1:1. Cejle byla nadále při chuti, což nejlépe demonstroval v 57. minutě Jiří Bednařík. Byl asi 20 metrů od branky, prásknul do míče, a ten vymetl šibenici gólmana Vašiny, 2:1. Domácí si v dalších minutách vytvářeli jednu šanci za druhou, ale dlouho se žádná neujala. Až v 72. minutě přinesl na domácí kopačky klid dvorní kanonýr Dalibor Čáp, který upravil pohotově na 3:1. O šest minut později se po delší době prosadil i střelec Pavel Dolejší, a tak to v 78. minutě bylo již 4:1. Definitivní hřebíček do telčské "rakve" zatloukl Alexandr Zelinka, který v 81. minutě vstřelil pátý gól svého týmu, zápas tak skončil zaslouženým vítězstvím domácích 5:1. Domácím nadále chybí v sestavě Libor Vítů, Josef Fišer a Michal Radouš, i tak to ale domácí zvládli a připsali si důležité tři body do tabulky.

 

Dalibor Čáp a jeho druhá branka v zápase:



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík, obránce: "Stále nám schází několik hráčů, navíc Aleš Čáp odehrál jen poločas. I tak jsme byli celý zápas lepší, hosté měli snad jen 2 šance a jednu proměnili. Naštěstí jsme ve druhém poločase nasázeli 5 fíků a zaslouženě tak brali tři body."




Sestavy



SK Telč B
L. Vašina [-] - D. Kujal [-] , E. Smejkal [-] , J. Matouš [-] , V. Kadlec [-] - L. Smejkal [-] , D. Stránský [-] , L. Matys [-] , F. Klobas [-] - K. Kokejl [-] , J. Maštera [-]

ŽK: 31. J. Zlatuška , 69. D. Čáp - 47. D. Kujal , 51. L. Matys , 83. L. Smejkal .
Hráči zápasu: D. Čáp .
Místo: Cejle. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.