2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec doma nezaváhal!


Branky


0

Na ždírecké hřiště zajížděl přední celek tabulky z Puklic a nečekal jej jednoduchý zápas. Ždírec je zatím černý kůň soutěže a je silný především v domácích zápasech, podobně jako Puklice. K vidění byl pěkný zápas, kterému by možná slušela více remíza, nicméně domácí byli hladovější po úspěchu a dočkali se tří bodů po výhře 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasovou plichtu zajistil Novotný

Utkání celků z čela tabulky nabídlov úvodu zápasu vyrovnanou, taktickou bitvu. Nikdo nechtěl udělat chybu. Nicméně jako první udělali chybu hosté, a sice v 15. minutě. To zcela zbytečně fauloval asi 20 metrů od branky Dalibor Medvík a byl nařízen přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil kapitán Petr Čermák a ačkoliv nebyla jeho střela nikterak razantní, ani umístěná, skončila za zády brankáře Měrtla, který nemá u gólu čisté svědomí, i když před ním střela mírně skočila, 1:0. V dalším průběhu poločasu se hrálo mezi vápny, chyběly výraznější šance, nicméně k vidění byl ještě jeden gól, nutno podotknout, že se jednalo o gól z kategori výstavních. Ve 42. minutě napřáhl Pavel Novotný z hranice šestnáctky, jeho dělovka div že nerozpůlila tyč, od které se odrazila do branky ždíreckého gólmana, 1:1. Poločas tak skončil remízou, která byla zasloužená, neboť šancí bylo na obou stranách jao šafránu.

Minutu před koncem rozhodl Petr Čermák

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Příliš fotbalové krásy nenabídl, týmy hrály ze zabezpečených obran, s cílem vytěžit něco z brejků. Ovšem ani tato taktika se ani u jednoho z týmů příliš neosvědčila, jelikož se žádná výraznější šance neurodila. Byl to klasický remízový zápas, avšak domácí nechtěli hrát v domácím prostředí na remízu, to hosté by bod z horké ždírecké půdy jistě brali všema deseti. Když už spěl zápas do remízového konce, přišla jedna z posledních akcí zápasu, kdy v 89. minutě přišel centr z pravé strany od rohového praporku a Petr Čermák hlavou nekompromisně zavěsil na 2:1. Poslední minut si domácí zkušeně pohlídali a radovali se tak z dalších tří bodů do tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Puklice
František Vondrák, trenér: "Z výsledku jsem samozřejmě zklamaný, bod by byl spravedlivý, soupeř ale v závěru projevil větší hlad po vítězství a podařilo se mu vstřelit vítězný gól. Nezbývá tedy než mu pogratulovat ke třem bodům."



Sestavy


TJ Ždírec
O. Průša [-] - V. Fiala [-] , O. Jaroš [-] , R. Hanus [-] , P. Čermák [-] - L. Pospíchal [-] , J. Vampola [-] , J. Bucl [-] , R. Forman [-] - P. Horáček [-] , L. Záškoda [-]

TJ Sokol Puklice
M. Měrtl [-] - K. Medvík [-] , M. Pauser [-] (69. D. Venhauer [-] ) , M. Tůma [-] , L. Zeman [-] - V. Tišl [-] (83. J. Šimek [-] ) , F. Novotný [-] , P. Novotný [-] (77. V. Neubauer [-] ) , D. Skotar [-] - M. Hekrle [-] , D. Medvík [-]

ŽK: 53. L. Záškoda , 70. R. Hanus , 73. P. Horáček - 3. L. Zeman , 66. K. Medvík .
Hráči zápasu: P. Čermák - D. Skotar .
Místo: Ždírec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.