0:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beranov vypráskal Nadějov čtyřmi zásahy!


Branky


11. R. Ganzwohl (p.) , 16. R. Ganzwohl , 44. R. Kittler , 79. R. Ganzwohl
0

V laufu hrající Velký Beranov jel na další utkání do Nadějova, který se tento podzim trápí, minule dostal trojku v Lukách nad Jihlavou. To Beranov hraje v opravdu velké formě a kosí jednoho soupeře za druhým. I v Nadějově tomu tak bylo, Beranov se fotbalem bavil, naopak domácí byli naprosto odevzdaní a konečný výsledek mohl být mnohme vyšší, nakonec se hosté prosadili "jen" 4x....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o třídu lepší už v prvním poločase

Hosté ukázali, jak bude zápas vypadat už v prvních minutách zápasu. Fotbalem se od začátku bavili a domácí nebyli schopni reagovat na průběh a vývoj zápasu. První branka na sebe nenechala dlouho čekat, přišla už v 11. minutě, to když se prosadil momentální střelec Beranova Richard Ganzwohl a bylo to 1:0. Branka padla po nařízeném pokutovém kopu. Hosté nadále pokračovali v ofenzivní smršti, a za dalších 5 minut to bylo už o dvě branky, opět v tom měl prsty, respektive nohy Richard Ganzwohl. Domácí naprosto odpoadli a už od dvacáté minuty se dívali časomíru, když že to bude konec zápasu. Zápas spíše připomínal hru kočky s myší, domácí byli jak na kolotoči, měli spoustu šancí, naštěstí pro domácí byl Čejka v brance opět ve formě a nedovolil hostům navyšovat své vedení. I on však kapituloval potřetí, stalo se tak ve 44. minutě, kdy se prosadil Rostislav Kittler a bylo to již o třídu - 3:0. Poločas tak skončil za jasné dominance hostů z Beranova, domácí mohli být rádi, že skóre bylo zatím "jen" 0:3...

Druhý poločas opět v režii hostů

Že se obraz hry asi příliš měnit nebude, ukázala yjiž první minuty poločasu druhého. Hosté opět domácí naprosto jasným způsobem přehrávali, kombinovali a přicházely i šance. Avšak problémem, jako je u beranovských již tradicí, byla střelecká potence. Ve druhém poločase byla gólova produkce již o poznání menší než v první půlce. Šance však byly, ale buď hosté netrefili zařízení nebo byl proti Čejka v brance. Zmar domácích dokumntovala i situace, kdy měli možnost zahrávat pokutový kop, ale neproměnili ani tuto de facto jedinou možnost v zápase. Definitivní tečku zápasu dal střelec hattricku Richard Ganzwohl a upravil tak na konečných 0:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář, Mír Nadějov: "Hosté byli po celý zápas jasně lepší, do poločasu nám nastříleli tři branky a mohlo jich být ještě více. Ve druhém poločase ještě přidali branku, my neproměnili penaltu. Zasloužená výhra hostů."

TJ Velký Beranov 1975
Rostislav Kittler - útočník, Velký Beranov: "Zápas jsme jasně ovládli, hru jsme měli od úvodních minut pod kontrolou a zápasu jsme dominovali. Branek však mělo být mnohem více! Kdyby zápas skončil 1:8, nikdo by se nemohl divit."



Sestavy


TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - P. Pytlík [-] , O. Klimeš [-] , Z. Doležal [-] , A. Milfait [-] - T. Novotný [-] , O. Simandl [-] , J. Krejčí [-] , A. Tlačbaba [-] - L. Klimeš ml. [-] , D. Pavlíček [-]

TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] - J. Štumar [-] , K. Petr [-] , M. Hecht [-] , R. Ganzwohl [-] (77. M. Havlín [-] ) - R. Kittler [-] , T. Matějíček [-] , F. Smejkal [-] , M. Křenek [-] - M. Nezhyba [-] (65. P. Tomášek [-] ) , J. Pokorný [-] (70. V. Molva [-] )

ŽK: 5. O. Simandl .
Hráči zápasu: J. Štumar , R. Kittler .
Místo: Nadějov. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.