Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólová přestřelka v Cejli neměla vítěze!


0

Cejle, která je doma tradičně silná, přivítala těžkého soupeře z Brtnice. Ta v minulém kole neměla den a překvapivě jednoduše podlehla Velkému Beranovu 1:5. To Cejle zvítězila v napínavém zápase v Bítovčicích 3:2 a body chtěla potvrdit i doma. Hrálo se velmi ofenzivní utkání, kde se nakonec body spravedlivě dělily, ačkoliv domácí zachraňovali bod až v posledních vteřinách zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky a poločasové vedení hostů

Brtnice, která jak již bylo řečeno v minulém kole vysoko doma prohrála, zajížděla k zápasu do Cejle pouze s jedním borcem na střídání, navíc opět chyběl útočník Aleš Frolda. To se však vůbec neprojevilo, neboť hosté skórovali již z první akce zápasu. Téměř ztracený míč vybojoval Zdeněk Doležal a přesně dle hesla "já na bráchu, brácha na mě" naservíroval krásný míč na bratra Tomáše Doležala, který poslal hosty do vedení. Domácím nadále chyběla opora zadních řad Libor Vítů a v obraně to nebylo tak úplně ono. Domácí sice opticky drželi více míč, ale nebezpečnější byli jasně hosté. Vedení navýšili po zásluze ve 14. minutě. To se individuálně uvolnil Jan Doležal a pohotově zvýšil na 2:0. Ačkoliv měli hosté co se týče šancí jasně navrch, domácí dokázali snížit. Ve 25. minutě přišel do vápna hostů pěkný centr, hostující obrana byla nedůrazná a po přiklepnutí se prosadil Luděk Slavětínský2:1. Tento výsledek trval i do konce poločsu, žádná další šance nepřišla, domácí tak díky snížení Slavětínského byli stále ve hře o dobrý výsledek.

Hosté přišli o výhru v nastavení

Domácím snížení v půlce poločasu pomohlo a do druhého poločasu nastoupili značně nabuzení. Oproti prvnímu poločasu zpřesnili hru a podařilo se jim zatlačit hosty na svoji polovinu a vytvářet si tak souvislý tlak. Hosté se spoléhali na brejkové situace a snažili se hrát ze zajištěné a zodpovědné obrany. Vyrovnání však přišlo možná dříve, než si hosté přáli. V 51. minutě rozehrávali domácí přímý volný kop a Aleš Čáp opět po nějaké době ukázal svoji vytříbenou kopací techniku a nedal Plačkovi v brance hostí pražádnou šanci - 2:2. Místo, aby tento gól domácím pomohl a posadil je na koně, zbytečně se zatáhli a přestali hrát. A to byla voda na mlýn hostů. V 55. minutě přišel zbytečný faul domácích, k přímému kopu se postavil Tomáš Štefl a stejně jako v minulém utkání nedal gólmanovi Lačnému šanci a vymetl přední šibenici na 2:3. Domácí se konečně probrali a vyvinuli velký tlak, měli několik dobrých šancí, kdy největší z nich skončila na tyči!! Obrana hostů s vypětím všech sil odolávala tlaku domácích, ale přece jen inkasovala. Martin Bednařík vyvezl v 91. minutě balón, asi 30 metrů od branky se do míče opřel, ten před Plačkem zaplaval a kupodivu skončil v síti!! 3:3. Dramatický závěr tříminutového nastavení ještě okořenil Aleš Čáp, který v 93. minutě orazítkoval z dalšího přímeho kopu břevno!!! Ale jelikož se ani tato šance neujala, skončil ofenzivně vedený zápas konečnou remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce, TJ Cejle: "Remíza je pro nás zklamáním, v zápase jsme měli na víc. Dostali jsme hloupé góly. Na druhou stranu ale můžeme být rádi za gól, který přišel až v nastaveném čase a zajistil nám alespoň bod. Jinak dobrá zpráva pro týmy, co k nám pojedou na zápas - tráva zhoustla a trávník tak už má docela kvalitu."

TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce, Brtnice: "Jeli jsme do Cejle uhrát dobrý výsledek a myslím, že se nám to podařilo, hráli jsme kompaktně a snažili hrát zodpovědně, škoda že jsme dostali gól v nastavení, ale podle mne je remíza zasloužená. Ještě zlepšit přechody do útoku a bude to parádní. Chválím celý náš tým za odvedenou práci."



Sestavy


TJ Cejle
P. Lačný [-] - M. Bednařík [-] , J. Bednařík [-] , M. Radouš [-] (81. J. Špindler [-] ) , L. Slavětinský ml. [-] - R. Havlíček [-] , A. Zelinka [-] (84. I. Jilich [-] ) , M. Kalaš [-] , P. Dolejší [-] - D. Čáp [-] , A. Čáp [-]

TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - T. Smolík [-] , Z. Doležal [-] , T. Štefl [-] , M. Plaček [-] - P. Kružík [-] , R. Marek [-] , Z. Brussmann [-] (77. J. Zelený [-] ) , T. Doležal [-] - J. Vyskočil [-] , J. Doležal [-]

ŽK: 43. P. Dolejší - 13. P. Kružík , 87. J. Vyskočil .
Hráči zápasu: A. Čáp - T. Doležal .
Místo: Cejle. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.