Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bítovčice neudržely vedení a přenechaly všechny body Cejli!


Branky


0

Bítovčice se představily podruhé během týdne na domácím skvěle připraveném hřišti, kde tentokrát hostily Cejli. Bítovčice měly co napravovat, v minulém kole na domácím hřišti přenechaly všechny body sokolům z Brtnice, teď jim stála v cestě Cejle, která v minulém kole zdemolovala béčko Rantířova šesti zásahy, když se hattrickem zaskvěl Pavel Dolejší. Tabulkově však byli hosté z Cejle pouze o tři body lepší, a tak se podle papírových předpokladů očekávala vyrovnaná bitva. Domácí měli zápas skvěle rozehraný, vedli 2:0...Jenže Cejle má v kádru Pavla Dolejšího, a ten je momentálně ve skvělé formě a sám prakticky zajistil obrat na 2:3...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek a poločasové vedení domácích

Domácí šli do zápasu se dvěma fakty. Zaprvé se jim na Cejli v poslední době poměrně daří, a zadruhé se v sestavě objevila nová posila - Jan Zimola, který zaujal místo hrotového útočníka číslo 1. Hosté však také vyrukovali s novou akvizicí, Alexandrem Zelinkou, který přišel z týmu Ježek Rantířov a operoval v prostoru střední zálohy. Ačkoliv působili hosté od počátku zápasu mírně aktivnějším dojmem, byli to domácí, kteří jako první dokázali vstřelit branku. Stalo se tak ve 3. minutě, kdy se prosadil podruhé v probíhajícím ročníku Daniel Matula i za přispění teče hostujícího obránce, a poslal tak domácí do vedení 1:0. Po inkasované brance v síti hostů se hra přelévala ze strany na stranu, šance střídala šanci a skóre se mohlo několikrát měnit na obou stranách, za hosty pálil šance Dolejší, ani domácí útočníci nebyli přesní a ukazatel skóre tak zůstaval nezměněn. Důležitý moment nastal ve 42. minutě, kdy po řadě soubojů u rohového praporku vyvezl míč do vápna hostů Jan Zimola, byl sestřelen a sudí Kříž, který měl situaci jako na talíři, zadul do píšťalky na znamení, že se bude provádět pokutový kop. Toho se ujal zkušený Leoš Chvátal a dopřál domácím pohodové poločasové vedení 2:0. Ve 44. minutě ještě obdržel žlutou kartu hostující Luděk Slavětínský, tím také poločas skončil a hosté tak měli do druhého poločasu o čem přemýšlet. 

Pavel Dolejší zrežíroval dokonalý obrat hostů

V poločasové pauze si hostující hráči řekli, že budou trpěliví, a že branky určitě přijdou, jelikož šancí na ně bylo dost. Hosté opět převzali iniciativu, do karet jim hrál i silný vítr, který ve druhém poločase hosty limitoval, jako i znatelná únava domácích. Jiskřičku naděje pro hosty vykřesal v 51. minutě Michal Radouš, který zakončil pěknou kombinaci přesnou střelou, 2:1. Hosty tato branka logicky nakopla a na Kučeru v brance domácích se valil jeden útok za druhým, zatím však svůj tým dokázal podržet. To se mu však nepovedlo v 62. minutě, kdy svoji pátou branku v soutěži vstřelil nejlepší hráč hostů Pavel Dolejší a konečně tak protrhl svoji střeleckou smůlu z prvního poločas a vyrovnal na 2:2. Přicházely pak i další šance, ale Kučera dnes byl ve formě a nadále přiváděl střelce hostů k šílenství. Definitivní rozhodnutí zápasu přinesla 79. minuta, kdy se podruhé v zápase, a celkově pošesté v soutěži, prosadil opět Pavel Dolejší a zajistil tak svému týmu tři body za výhru 2:3. Hosté tak byli za svůj zlepšený výkon ve druhém poločase náležitě odměněni, naopak domácí po slibném začátku neudrželi tempo, stále jim schází několik hráčů, tudíž někteří hráči absolvují i dvě utkání za víkend a únava tak musela zákonitě přijít. Cejle bude chtít potvrdit sérii dvou výher příští týden proti přednímu celku tabulky z Brtnice, naopak Bítovčice pojedou na půdu tápajícího Antonínova Dola, kde budou chtít umazat dvě domácí prohry.



Ohlasy k zápasu


FC Bítovčice
Jan Zimola - útočník, Bítovčice: "První půle ještě byla jakžtakž vyrovnaná, šance byly na obou stranách, my jsme se ujali dvougólového vedení. Ve druhé půli nás hosté zatlačili, nechci se na to vymlouvat, ale hráli jsme proti silnému větru, navíc byla znát únava na některých hráčích. Byl to můj první zápas, doufám, že příště už budeme bodovat."

TJ Cejle
Jiří Bednařík - obránce, TJ Cejle: "Osobně jsem se svým výkonem hrubě nespokojen, jsem rád, že spoluhráči dokázali utkání otočit a napravit tak mé zaváhání. Nakonec si myslím, že jsme bodovali naprosto zaslouženě, po bídném začátku soutěže se postupně herně a výsledkově zvedáme a doufáme všichni, že v tomto trendu budeme i nadále pokračovat!"



Sestavy


FC Bítovčice
L. Kučera [-] - J. Listopad [-] , Z. Kourek [-] , L. Chvátal [-] , L. Komárek [-] - D. Matula [-] , V. Ďásek [-] , V. Caha [-] , R. Fejta [-] - T. Kourek [-] , J. Zimola [-]

TJ Cejle
P. Lačný [-] - M. Bednařík [-] , J. Bednařík [-] , L. Slavětinský ml. [-] , M. Radouš [-] - P. Dolejší [-] , R. Havlíček [-] , J. Fišer [-] (46. ) - D. Čáp [-] , A. Čáp [-] , A. Zelinka [-]

Hráči zápasu: L. Kučera - P. Dolejší .
Místo: Bítovčice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.