Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Jamném se šťastným koncem pro Puklice


Branky


0

Na hřiště beznadějně posledního týmu tabulky Jamného zajížděl tým Puklic, který v minulém kole v pohodě přehrál tým z Telče. Jamné zatím nemá ani bod a v minulém kole dostalo čtyřgólový nášup od Velkého Beranova a už se potřebovalo chytit. První poločas tomu však vůbec nenasvědčoval, o to větší drama to však bylo v poločase druhém, kdy nechybělo mnoho a Jamné málem urvalo první bod. Nakonec však vyšlo opět bodově naprázdno a na body tak stále musí čekat..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se hrálo jen na jednu branku

Ačkoliv nemělo Jamné ani bod, úvod zápasu nevypadal v jejich podání jako boj o body, ale připomínal spíše komparz. Než se stihli jamenští rozkoukat, už prohrávali 0:1, když se trefil v dobré formě hrající Marek Herkle, jeho přesná hlavička po přesném centru z pravé strany od Křišťála jakoby určila průběh prvního poločasu. Ani rychle obdržená branka domácí příliš neprobudila z letargie, domácí nadále pokračovali v matném výkonu a toho využil ve 37. minutě výborně hrající Roman Křišťál (do té doby spálil další dvě vyložené šance), který střelou ze střední vzdálenosti poslal hosty do dvoubrankového vedení - 2:0. Aby toho nebylo málo, ve 43. minutě srazil ve vápně kapitán domácích Hora pronikajícího Herkleho a pískala se penalta. K té se postavil sám faulovaný Hekrle a pokutový kop bez problémů proměnil a stanovil tak poločasový výsledek na 0:3. Jamné nepředvedlo v první půlce vůbec nic a mohlo být rádo, že gólů v jeho síti nebylo více.

Ani tři branky nestačily na body

Vize jamenských na zvrat v utkání vzala za své již v první minutě druhého poločasu, kdy se podruhé v zápase střelecky prosadil Roman Křišťál, který dorazil prudký centr Pavla Novotného z levé strany a bylo to již 0:4, což neznačilo nic dobrého pro domácí tým. Hosté byli nadále při chuti, útočili, co se dalo a výsledkem bylo několik šancí. Dvě z nich skončily na tyčích Hanusovy branky, tu tísicprocentní šanci neproměnil mladíček Viktor Kos. Kdo čekal, že je zápas rozhodnutý, musel být překvapen následujícím děním na hřišti. Od 60. minuty na hřišti začalo dominovat kupodivu mužstvo domácích a pukličtí jejich tempu nestíhali. Jamenští přitvrdili, leckdy na hraně pravidel a svým důrazem si získávali územní převahu a soupeře začali jasně přehrávat. Puklice nadále útočili, ale o to méně času a sil měli na defenzivní úkoly. To se jim poprvé vymstilo v 71. minutě kdy přetažený centr doklepával do sítě nikým neatakovaný Jan Kubín, 1:4. Jamné najednou ožilo a ucítilo šanci zápas zdramatizovat. O trochu blíže bodům byli domácí v 76. minutě, kdy byla nařízena penalta i pro ně, a kterou proměnil střídající Ondřej Niederle na 2:4. A v 83. minutě bylo v domácím táboře ještě veseleji, to když Jiří Hora využil opět přetaženého centru a na zadní tyči snížil už na 3:4!! Posledních sedm minut uzamkli domácí puklické hráče u jejich vápna, měli několik rohových kopů a standartek a málem se jim podařilo vyrovnat. V předoslední minutě zápasu měl vyrovnání na kopačce Ondřej Vomela, ale míč měl na dlouhou nohu a z šance tak nakonec branka nepadla a Puklice tak v dramatickém zápase urvaly tři body za výhru 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jamné
Ondřej Vomela - záložník, Jamné: "Bohužel jsme dostali hned z první šance gól, celkově to byl zápas nakopávaných míčů, kde se Puklice dostávali do šancí po našich kiksech. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a ke konci jsme málem vyrovnali, ale bohužel jsem v šanci na poslední chvíli nedosáhl na míč."

TJ Sokol Puklice
Zdeněk Tišl - vedoucí, Puklice: "Hrálo se utkání dvou naprosto rozdílných poločasů. V tom prvním jsme jasně dominovali a nad Jamným někdo držel ochrannou ruku, protože to po poločase mělo být více než jen 0:3. V druhém poločase rozhodčí Kříž zvolil volnější metr a domácí nás svým důrazem začali přehrávat a zadělali na pořádné drama, kdy jsme se museli o výsledek bát do poslední vteřiny. Hlavně poslední pětiminutovka byla napínavá, pro nás naštěstí se šťastným tříbodovým koncem."



Sestavy


TJ Sokol Jamné
R. Hanus [-] - J. Hora [-] , T. Skryja [-] , O. Vomela [-] , V. Kubín [-] - J. Kubín [-] , R. Musil [-] , M. Píbil [-] (46. O. Niederle [-] ) , M. Pytlík [-] (65. J. Šoukal [-] ) - P. Vágner [-] , J. Nesiba [-]

TJ Sokol Puklice
R. Štěpán [-] - L. Zeman [-] , M. Tůma [-] , M. Pauser [-] , V. Kos [-] - T. Skotar [-] , F. Kuchyňa [-] , F. Kuchyňa [-] , F. Novotný [-] - M. Hekrle [-] , R. Křišťál [-]

ŽK: 37. M. Píbil , 73. R. Musil , 79. P. Vágner .
Hráči zápasu: R. Křišťál , M. Hekrle .
Místo: Jamné.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.