4:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Telč napravila zaváhání v Puklicích


Branky


0

Dalším zápasem 5. kola byl zápas juniorky Telče a celku z Nadějova. Utkání mělo být dle papírových předokladů vyrovnané, nakonec se však stalo poměrně jasnou záležitostí domácího mužstva, které zvítězilo 4:1 a napravilo tak své zaváhání z puklického hřiště. Nadějov, který v minulém kole se štěstím remizoval na domácím hřišti s týmem Batelova tak vyšel bodově naprázdno a velkou šanci na nápravu bude mít již příští týden, kdy přivítá celek Jamného, které je beznadějně poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny hosty z Nadějova zlomil

Úvodní čtvrthodina zápasu nabídla vyrovnanou partii, kdy se oba týmy spíše hledaly a zkoušely, co si mohou a nemohou dovolit. Nadějov se snažil ukázat, že nepřijel do Telče odevzdaný a napadal hráče domácích ihned po zisku míčů, což domácí zpočátku těžce nesli a do jejich hry se tak i díky omu vkrádala nervozita. Ačkoliv byl Nadějov opticky mírně lepším týmem, brankář Čejka byl první, kdo inkasoval. Stalo se tak po čtvrthodině zápasu, kdy přesně zacílil Roman Nechvátal a telčská benfica se ujala vedení 1:0. Nadějov i po obdržené brance atakoval soupeře a záhy byl za svoji snahu královsky odměnen, když se ve 24. minutě prosadil Ondřej Klimeš a zaslouženě vyrovnal na 1:1. Nadějov se vstřelenou brankou ještě více ožil a dostával se do pološancí a střel, ale trápila jej nízká, tedy nulová produktivita. Když už se zdálo, že poločas skončí plichtou, udeřili podruhé domácí. Poslední akci domácích zakončil k radosti všech svých spoluhráčů do branky David Kudláček a výsledkem 2:1 skončil i první poločas, ze kterého měli hráči Nadějova vytěžit určitě více, než pouze remízový stav.

Vyměněná Telč ovládla druhý poločas

Druhý poločas však nabídl zcela jiný obraz hry, než jak tomu bylo v prvním poločase. Domácí začali více běhat, přidali na důrazu, zpřesnili hru a rázem to byli oni, kdo byl v poli lepší. Nadějov, na jehož psychice se podpsal šatnový gól na 2:1, se zcela nepochopitelně zatáhl do obranné ulity a telečtí mladíci naprosto ovládali celé hřiště. V 56. minutě se dostali do dvoubrankové trháku poté, co se prosadil Ladislav Matys, 3:1. Po třetí obdržené brance působili hosté na hřiši velmi odevzdaně, nepomohl jim ani střídající navrátilec do sestavy Karel Klimeš, který naskočil na závěrečnou půlhodinu zápasu. Ani on však s průběhem zápasu nedokázal nic udělat, domácí si vedení hlídali a ještě k tomu stihli vehementně útočit. Měli několik šancí, ale žádná se již neujala, výjimkou byla 79. minuta, kdy počtvrté propálil Čejku v brance Nadějova Martin Švec a upravil na konečných 4:1 pro domácí. Hosté se na závěrečný tlak nezmohli a zápas tak již žádnou zajímavou šanci či střelu nenabídl. Nadějov doplatil na neproměňování šancí, kdyby v první půlce některé proměnil, zápas by vypadal jinak. Domácí v druhém poločase zabrali a ukázali, proč je někteří pasují na "černého koně" soutěže. Zápas odřídil zkušený rozhodčí pan Vladimír Polodna a rozdal celkem 5 žlutých karet.



Ohlasy k zápasu


SK Telč B
Ladislav Matys - vedoucí, Telč: "První poločas byl velmi vyrovnaný, soupeř nás nepříjemně atakoval a měli jsme s tím zpočátku problémy. Měli tam i nějaké šance, nám pomohl gól do šatny. Druhý poločas jsme navýšili vedení a soupeř se už k vážnějšímu ohrožení branky nedostal a my tak zaslouženě brali tři body."

TJ Mír Nadějov
Marek Čejka - brankář, Nadějov: "Škoda prvního poločasu, kdy jsme nevstřelili více branek, trápila nás dnes mizerná produktivita. Rozhodl gól do šatny, v druhé půlce potom byli domácí jasně lepší, a právě na základě druhého poločasu je jejich výhra zasloužená."



Sestavy


SK Telč B
J. Maštera [-] - L. Matys [-] , D. Fortelný [-] , D. Kudláček [-] , L. Nosek [-] (46. J. Kotrba [-] ) - T. Havlík [-] , M. Švec [-] , R. Nechvátal [-] , M. Slabý [-] (72. K. Kokejl [-] ) - L. Smejkal [-] , V. Kadlec [-]

TJ Mír Nadějov
M. Čejka [-] - Z. Doležal [-] , T. Novotný [-] , A. Milfait [-] , O. Klimeš [-] - D. Pavlíček [-] , M. Tlačbaba [-] , A. Tlačbaba [-] , J. Krejčí [-] - P. Mach [-] , L. Klimeš ml. [-]

ŽK: 74. D. Kudláček , 86. K. Kokejl - 56. A. Milfait , 60. A. Tlačbaba , 66. K. Klimeš .
Hráči zápasu: M. Švec , D. Fortelný .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.