3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 15:00

4.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brtnice pouťový zápas s přehledem zvládla


Branky


0

Sokol Brtnice přivítal o pouťovém víkendu na svém hřišti soupeře z Luk nad Jihlavou s jasným cílem - naplno bodovat a upevnit si druhou příčku a zároveň udržet neporazitelnost v soutěži. Loučtí, kteří mají poměrně dobrý vstup do sezóny, přijeli do Brtnice bez svého kanonýra Filipa Tomana s cílem prolomit neúspěšnou sérii na brtnickém hřišti, kde se jim v posledních sezónách příliš nedaří. Zápas však byl jasně v režii domácích, kteří měli i v úmorném vedru zápas celou dobu pod kontrolou a radovali se ze zaslouženého vítězství 3:1. Loucká neúspěšná série v Brtnici tak stále pokračuje....

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frolda nasměroval Brtnici k vítězství

Domácí na svého soupeře nastoupili ve velkém tempu již od prvního hvizdu sudího Terbera. Loučtí fotbalisté vůbec nezachytili úvod zápasu a výsledkem byla první branka v síti gólmana Žatečky již v 6. minutě, kdy zkušený útočník domácích Aleš Frolda využil špatného postavení brankáře a s přehledem ho přeloboval, 1:0. Domácí byli i nadále aktivní a hostům balón příliš nepůjčovali, navíc to v obraně hostů skřípalo, z čehož pramenily i další vyložené šance domácích, kdy šli 3x sami na brankáře, ale buď hosty podržel Žatečka nebo domácí střelci neměli přesná mířidla. Ve velkém vedru, kdy sahala teplota až ke 30 stupňům začal od 25. minuty tlak domácích mírně polevovat, domácí sice stále měli optickou převahu v poli, ale nedokázali si již vytvářet gólové příležitosti. Hosté vycítili příležitost a ke konci poločasu vylezli z obranné ulity s cílem do poločasu alespoň vyrovnat. Z ojedinělé akce se to povedlo povedenou střelou Ivanu Kucarovovi, který ve 40. minutě vyrovnal na 1:1. V tu chvíli cítili Buwoli z Luk šanci, v posledních 5 minutách poločasu drželi míč na svých kopačkách s vizí udržet příznivý remízový stav do poločasu. Sudí Terber nastavil jednu minutu kvůli osvěžovací pauze a právě v této nastavené minutě udeřili domácí podruhé. Hostující obrana si nepohlídala centrovaný balón ze strany a Richard Marek tak upravil na poločasový výsledek 2:1. Pro domácí byl poločasový výsledek zklamáním, díky zahazování šancí se však s tímto výsledkem museli spokojit.

Druhý poločas mnoho vzruchu nepřinesl

Druhý poločas začal přesně jako ten první. Brtnice na nic nečekala a i přes zjevný úbytek fyzických sil soupeře jasně přehrávala, hostům příliš nepomohlo ani střídání, kdy nevýrazného Funka nahradil Marek Poláček. Domácí se snažili o kombinace a leckdy i o nápaditou přihrávku, ale k šancím to příliš nevedlo, bylo vidět, že oba týmy již tlačí čas kupředu, a tak se na šance čekalo až do 60. minuty. To nastal v pokutovém území hostí chaos a zmatek, kdy obránci nebyli schopni odkopnout míč ani natřikrát, situace využil Pavel Kružík a ze skrumáže propálil vše, co mu stálo v cestě a upravil tak na průběžných 3:1 pro domácí. Hostům se nedala v této fázi utkání vytknout snaha, střední záložníci Kucarov s Horáčkem se snažili vytvářet šance pro své spoluhráče, ale nabídka od útočníků přicházela málokdy. Nepomohla ani dvě střídání, kdy vyčerpané Pertlíka s Boháčkem vystřídali Čermák a Pekárek, který v 86. minutě obdržel žlutou kartu. Jediným světlým momentem hostů byla střela Ivana Kucarova, která ale postrádala razanci, a kterou brankář Plaček v pohodě kryl. Domácí si zbytek pouťového zápasu před zhruba 60 diváky zkušeně pohlídali a v poklidu si došli pro další tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Brtnice
Michal Plaček - obránce, Sokol Brtnice: "I přes velké horko, které panovalo po celou dobu zápasu, jsme měli celé utkání pod kontrolou, až na malé výkyvy, především v poslední pětiminutovce, kdy hosté vyrovnali. Jinak jsme si utkání pohlídali a hosty do šancí nepouštěli. Navíc jsme měli několik dalších šancí, kdy jsme šli jen v prvním poločase 4x sami na gólmana a výsledek tak mohl být mnohem výraznější. Zaplaťpánbůh to tam spadlo alespoň třikrát. Za tři body jsme rádi."

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
Martin Žatečka - trenér a kapitán, SK BUWOL METAL Luka nad Jihlavou: "Domácí byli po celý zápas lepší, my jsme nechytili tempo zápasu již na začátku utkání, z čehož pramenil gól již v 6. minutě. Chvilku jsme se chytli na konci poločasu a vyrovnali, ale srazil nás gól do šatny. Druhý poločas jsme nepředvedli vůbec nic, kromě střely Kucarova, a zápas se pak spíše dohrával. Domácím gratuluji ke třem bodům."



Sestavy


TJ Sokol Brtnice
J. Plaček [-] - M. Plaček [-] , T. Štefl [-] (75. R. Kružík [-] ) , T. Doležal [-] , Z. Doležal [-] - J. Brancuzský [-] , R. Marek [-] (80. T. Smolík [-] ) , P. Kružík [-] , J. Doležal [-] - A. Frolda [-] , J. Vyskočil [-] (82. I. Dostál [-] )

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
M. Žatečka [-] - D. Svěrák [-] , M. Brožek [-] , R. Hájek [-] , L. Boháček [-] (74. J. Čermák [-] ) - L. Funk [-] (46. M. Poláček [-] ) , D. Horáček [-] , I. Kucarov [-] , V. Rychlý [-] - D. Pertlík [-] (77. M. Pekárek [-] ) , Z. Hlávka [-] -

ŽK: 5. A. Frolda , 21. M. Plaček - 86. M. Pekárek .
Hráči zápasu: A. Frolda , T. Doležal - I. Kucarov .
Místo: Brtnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: TERBER Ondřej - KŘÍŽ Ivo, BEDNÁŘ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.