3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Jihlava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Batelov si doma poradil s nováčkem soutěže


Branky


34. T. Hron , 47. M. Houzar , 83. M. Musil
0

Nováček Okresního přeboru, rezerva Luk nad Jihlavou, ve svém premiérovém vystoupení nestačila na Batelov. Domácí mužstvo si po dobrém výkonu připsalo do tabulky první tři body a zdá se, že by Batelov mohl prožít lepší sezónu než byla ta loňská.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodní třicetiminutovce se hrál vyrovnaný fotbal, blíže k brance měli hosté, ale 100% šanci jim zneškodnil pohotový brankář Milan Cháb. Skóre tak otevřel na druhé straně po rohovém kopu domácí Hron, když pohotově uklidil odražený balón do sítě.

Druhý poločas patřil hlavně domácímu mužstvu. Ti hned v úvodu zvýšili na 2-0, Havlíček po úniku po křídle předložil bezchybnou přihrávku Houzarovi a ten se nemohl mýlit. Branka hosty na dlouho uzemnila a hráli hlavně domácí. V samém závěru po stejném scénáři zakončoval Musil na konečných 3-0.



Ohlasy k zápasu


1. FC Batelov
Miroslav Marek - vedoucí mužstva Batelova: Po katastrofálním jaru jsme byli trošku v očekávání. Myslím, že kluci přistoupili k zápasu zodpovědně a zvládli ho na výbornou. Mohli jsme vyhrát i vyšším rozdílem. Těžko odhadovat kam tým hostí výkonnostně zařadit, v porovnání s loňskou úrovní soupeřů ale jistou kvalitu ukázali a v okresu se neztratí.




Sestavy


1. FC Batelov
M. Cháb [-] - O. Beseda [-] (80. L. Maňo [-] ) , K. Havlíček [-] , J. Hradecký [-] (67. L. Hybner [-] ) , Z. Koreš [-] , M. Zima [-] , T. Hron [-] (60. M. Janoušek [-] ) , M. Maryška [-] , M. Houzar [-] , M. Musil [-] , D. Ramach [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl. B
V. Rychlý [-] - L. Boháček [-] (83. J. Čermák [-] ) , T. Munduch [-] (52. M. Poláček [-] ) , M. Kubeš [-] , M. Brožek [-] , R. Hájek [-] - M. Zámostný [-] , D. Pertlík [-] , L. Funk [-] - O. Brázda [-] (73. M. Pekárek [-] ) , F. Toman [-] -

ŽK: 87. L. Maňo - 37. F. Toman , 44. T. Munduch , 84. M. Pekárek .
Hráči zápasu: M. Houzar , K. Havlíček , M. Zima .
Místo: Batelov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: JELÍNEK Roman - POLODNA Vladimír, NOVÁK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.