4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 13:30

13.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Puklicích se nevyhrává


Branky


0

V tomto utkání domácí Puklice 12.tým tabulky hostil vedoucí tým soutěže z Větrného Jeníkova, který do Puklic přijel vybojoval titul půlmistra podzimní části sezony.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jsou efektivní

Tento zápas sliboval kvalitní hru a převahu hostů, kteří se oprávněně považovali za favorita. Ale na trávníku hra probíhala naprosto jinak. Bojovalo se většinou ve středu hřiště. Hra byla rozkouskovaná, plná osobních soubojů. Domácí věřili nákopům na své dva rychlé útočníky. Oproti tomu hosté spíše na kombinaci, ale tento zápas nebyl jejich výkladní skříní. Přece jenom se skóre pohnulo a to ve prospěch domácích, když první branku vsítil Zdeněk Vondrák. A tak bojovný první poločas skončil výsledkem 1:0.

Puklice proměňují své šance

Ve druhém poločase se hra vyvíjela stejně jako v poločase prvním. Opticky ze hry měli více hosté, byli fotbalovější. Ale domácí byli bojovnější a svojí silou drželi otěže zápasu ve své moci. Pukličtí zvýšili svůj náskok z pokutového kopu, úspěšným exekutorem byl Kamil Kružík. Hosté na to odpověděli útočnější hrou ale své šance neproměňovali. Domací jejich aktivitu trestali z rychlých brejků. Nejprve se trefil Dominik Skotar a později přidal posledních branku zápasu střídající Filip Kuchyňa. A tak si Pukličtí svojí bojovností uhájili domácí tvrz.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Puklice B
Miroslav Pauser, obránce: Veskrze bojovné utkání, hodně rozkouskovaná hra, množství soubojů. Hra se přelívala ze strany na stranu. Pro nás hovoří zejména velká efektivita v koncovce.

TJ Větrný Jeníkov
Lukáš Homola, záložník: Domácí si výhru zasloužili zejména za svoji bojovnost, fotbalovostí nás nepřehráli.



Sestavy


TJ Sokol Puklice B
R. Štěpán [-] - M. Driml [-] , T. Skotar [-] , R. Novotný [-] - K. Kružík [-] - Z. Vondrák [-] , J. Kabelka [-] - M. Pauser [-] , P. Novotný [-] (54. F. Kuchyňa [-] ) , M. Tůma [-] (61. V. Hons [-] ) , D. Skotar [-] (77. V. Kos [-] )

TJ Větrný Jeníkov
M. Dvorský [-] - L. Kořínek [-] - L. Hlaváček [-] , J. Kořínek [-] , V. Hlaváček [-] , L. Homola [-] , D. Rauscher [-] - J. Skoupý [-] , P. Mangl [-] , L. Palán [-] - F. Žižka [-]

ŽK: 76. M. Pauser , 80. K. Kružík - 18. J. Kořínek , 51. L. Pudil , 76. V. Hlaváček .
Hráči zápasu: P. Novotný .
Místo: Puklice. Rozhodčí: PACEK Dominik - BENÁČEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.