6:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:30

11.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostudný debakl hostující Stříteže


Branky


31. M. Škrdla , 53. P. Kozojed , 66. M. Škrdla , 73. M. Fila (p.) , 89. M. Zeman , 90. P. Kozojed
0

V tomto utkání se spíše počítalo s výhrou hostí,  ale ti odjeli s šesti gólovou nadílkou domů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalejší rozjezd

První poločas přinesl trvalou převahu domácích, jejím vyústěním byl první gól z kopačky Martina Škrdly 1-0. Hostům nevyhovoval sobotní termín a tak museli hrát hráči, kteří obvykle nenastupují v základní jedenáctce a na výkonu to bylo znát.Do půli ještě vyšli výledkově v celku dobře.

Propastný rozdíl

Jak 1.poločas skočil tak i 2. začal. Ale s tím rozdílem, že domácí začali své šance proměňovat. A to ve velké formě hrající Martin Škrdla, který nejen nahrával ale i sám branky střílel. Rozdíl ve skóre rychle rostl až se zastavil na číslovce šest. Ke Škrdlovi se přidali svými brankami i Petr Kozojed, Martiin Fila z penalty a střídající Martin Zeman. Hosté jen přihlíželi koncertu domácích. Ke konci zápasu jim docházeli síly ale bohužel nebylo kým vytřídat. Pro hráče Stonařova to byl jednoznačně nejlepší podzimní zápas.



Ohlasy k zápasu



TJ Střítež
Tomáš Materna, trenér: Dnešní zápas rozhodla těžce sestavená soupiska. Musel jsem poslat na hřiště hráče druhého sledu. Zápas byl v režii domácích, kteří drželi otěže zápasu od začátku až do konce. Od 70. minuty jsme už šlapali vodu a bohužel jsem nemohl vystřídat a oživit hru.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov B
R. Příhoda [-] - R. Škrdla [-] - P. Rychlík [-] , Z. Štancl [-] - F. Příhoda [-] , M. Fila [-] (78. M. Zeman [-] ) , P. Kozojed [-] , M. Škrdla [-] (56. M. Linhart [-] ) , R. Sabo [-] , M. Schneider [-] , J. Semerád [-] (46. J. Špaček [-] )

TJ Střítež
S. Krupa [-] - K. Sedmík [-] , R. Heger [-] , J. Sedmík [-] - F. Sobotka [-] , L. Zelený [-] , P. Ouroda [-] , M. Mezera [-] - M. Kovář [-] , P. Furbacher [-] - O. Zelený [-]

ŽK: 34. R. Škrdla - 37. R. Heger , 40. M. Mezera , 52. K. Sedmík .
Místo: Stonařov. Počet diváků: 25. Rozhodčí: KARLÍK Ondřej - TUROŇ Miroslav (N), WASTL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.