Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Jihlava | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skóre se přelévalo na obě strany jako přesýpací hodiny


Branky


0

V dalším zápase proti sobě nastoupili týmy, které bojují o střed tabulky a chtěli rozhodně vylepšit své postavení. Domácí Puklice "B" se mohly spolehnout na svůj mladý tandem záložníků, naopak Střítež přijela jen v jedenácti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když to nejde střelou, tak to půjde centrem

Domácí ve slunečném odpoledne přivítali na své horké půdě Střítež, která přijela v jedenácti lidech a bylo jasné, pokud se někdo zraní, je to to samé jako když je hráč vyloučený. Domácí do zápasu vstoupili lépe a to, když takovou polostřelou polocetrem načechrali míč před hostující bránu, kde si dezorientovaný brankář srazil nechtěně míč za svá záda. Hosté se po této brance probudili, více kombinavali a zpřesnili hru. Odměnou jim bylo vyrovnání a dokonce před koncem poločasu i zasloužené vedení.

Spravedlivá remíza, ikdyž ...

Hosté do druhého poločasu vstoupili velmi ospale. Nejdříve velkou šanci zápasu spálil domácí Skotar. Poté se dostal k hlavičce i další hráč domácích, ale bránu ani jeden z nich netrefil. Hostům začali tuhnout nohy, ruce, záda zkrátka celé tělo a bylo otázkou času, kdy inkasují vyrovnávací branku. Ta samozřejmě na sebe nenechala dlouho čekat. A k ní se přidala i branka na vedení domácích. Ti si pak zápas hlídali. Hosté posbírali posledních pár sil a v 78. minutě se postarali o vyronání střelou z dálky. Zápas se pak už dohrával v klidném duchu a rozhodčí zápas ukončil za remízového stavu 3:3.



Ohlasy k zápasu



TJ Střítež
Tomáš Materna, vedoucí TJ Střítež: Domácí si asi zasloužili vyhrát, ale dlouho jsem neviděl takových spálených šancí, tak jakých měli domácí. Pro nás je bod zlatým dárkem a pyšně si ho vezeme zpět na náš stadion.



Sestavy


TJ Sokol Puklice B
M. Trnka [-] - K. Kružík [-] , V. Šaroun [-] , V. Hons [-] (60. V. Kos [-] ) , D. Zvěřina [-] (46. D. Šimek [-] ) - M. Antoš [-] , M. Pauser [-] - J. Kabelka [-] - F. Kuchyňa [-] , D. Skotar [-] , A. Kos [-]

TJ Střítež
S. Krupa [-] - R. Straka [-] , M. Wastl [-] , F. Sobotka [-] , J. Sedmík [-] , D. Chládek [-] - K. Sedmík [-] , L. Zelený [-] , J. Král [-] - M. Kovář [-] , O. Zelený [-]

ŽK: 62. V. Šaroun , 80. D. Skotar - 71. K. Sedmík . ČK: 90. K. Sedmík .
Místo: Puklice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: BEDNÁŘ Josef - DRIML Miloš (N), DOKULIL Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.