1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

20.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šok v Horní Cerekvi! Nedobytná tvrz padla, postarala se o to rezerva Kamenice


Branky


0

Dlouho, předlouho nemohli fotbalisté Kamenice nad Lipou B nalézt recept, kterak si ze soupeřových hřišť odvézt byť jen jediný bodík. Na venkovních výjezdech kráčeli Slovanisté od porážky k porážce, série sedmi po sobě jdoucích nezdarů nyní vystřídal opojný úspěch v podobě šokující výhry v Horní Cerekvi. Domácí podali dietní výkon, který na nadšeně bojující Kamenici nestačil. I přes toto zaváhání však mají Hornocerekvičtí na prvním místě tabulky k dispozici luxusní deseti bodový náskok před druhými Počátkami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Suchého brzký gól určil výsledek první půle

Před více než šedesáti diváky za slunečného sobotního dopoledne chtěli domácí vítězstvím potvrdit své postavení v tabulce okresního přeboru a nutno říct, že už začátek utkání tomu napovídal. Po dvou minutách hry prováděl kapitán Kůta svůj velmi dlouhý autový hod z levé strany, míč propadl až k volnému Suchému, který zachoval klid a placírkou uklidil míč do sítě. Očekávaný tlak domácích však nepřišel, hosté velmi dobře přistupovali k našim hráčům a znemožňovali tak jejich rozehrávku. Moc zakončených akcí k vidění na obou stranách nebylo, hosté se pokoušeli střelami z dálky mimo branku (Kašparec), tam skončila i hlavička domácího Serbuse po centru Suchého, Razimovu střelu ze šestnáctky zase kryl brankář Votápek.

 

Po dvaceti minutách hry se diváci dočkali více útočných akcí. Kašparec v pádu zakončuje vedle, přichází silná pětiminutovka domácích. Nejprve Serbus vysunul kolmicí Havla a ten přehodil vybíhajícího brankáře, míč si však cestu do prázdné branky nenašel, poté se u rohového praporku uvolnil Kůta, na malém vápně našel centrem Serbuse, který jen těsně minul a Plachého teč zblízka po centru Suchého z trestného kopu skvělým zákrokem vyrazil na roh brankář hostí. Na druhé straně opět Kašparec neuspěl v samostatném nájezdu na domácího Bečicu, který včasným vyběhnutím jeho šanci zlikvidoval. Následovala příležitost domácích, kdy Havel pustil přihrávku Suchého na Kůtu, ten však výborného Votápka nepřekonal. Před přestávkou ještě Mezera nepustil do slibné situace hostujícího Housera a do kabin tak šli domácí pouze s jednogólovým náskokem.

Minela Bečici znamenala vyrovnání, tři body hostům poté vystřelil Jiří Houser

Po přestávce se na hřišti dlouho nedělo nic zajímavého, domácí hráli vlažně, bez aktivního pohybu, kazili přihrávky, hosté stále aktivně napadali a protože naší hře chyběla myšlenka dopředu, často šla rozehrávka naší obrany přes brankáře. Při jedné takové „malé domů“ si domácí brankář připravil míč dál od nohy a jeho odkop se odrazil od dotírajícího Kašparce do branky. Kamenický útočník byl odměněn za svou snahu po celý zápas a srovnal na 1:1. Dosaženým gólem povzbuzení hosté se po chvíli dostali do další šance, na konci které Bečicu prostřelil Jiří Houser a přivedl tak hosty do vedení 1:2.

 

Od té doby byl zápas ve znamení úporné snahy domácích o změnu skóre ve svůj prospěch, ale váznoucí kombinace na jedné a nadšený výkon na druhé straně byly důvody jejich neúspěchu. Tlak si sice vytvořili, ale do zakončení se buď nedostali nebo jim chyběla přesnost, či pověstný krůček. Za zmínku tak stojí snad jen hlavička Martínka po centru Suchého těsně nad hostující branku. Naopak Bečica musel zachraňovat při samostatném nájezdu Jiřího Housera. Hra domácích tentokrát postrádala myšlenku, pohyb a lehkost, tedy prvky, které ji většinou zdobily v minulých utkáních a hosté si za svůj obětavý výkon odvážejí všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Cerekev
Jiří Topka - trenér: S dnešním výkonem spokojen nejsem, naše hra byla bez přihrávky, kombinace, bez pohybu. Navíc jsme v prvním poločase neproměnili několik šancí a ve druhém soupeři naopak obě branky „darovali“. Vyjímečně špatný zápas, ale i to se někdy stává. Důležité je, vzít si z prohry ponaučení a už v příštím zápase zase hrát svou hru.

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - záložník: Proti favoritovi jsme přijeli bojovat, do zápasu jsme dali vše a nakonec „urvali“ tři body, za což jsme velmi rádi. Celý tým hrál dobře, nejlepší výkon podal Václav Spěváček.



Sestavy


SK Horní Cerekev
A. Bečica [-] - J. Koten [-] - M. Kůta [-] , J. Havel [-] - J. Serbus [-] - Š. Filsoch [-] , J. Mezera [-] , L. Loukota [-] , L. Suchý [-] , J. Plachý [-] (67. M. Martínek [-] ) , J. Razima [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - P. Klusáček [-] , J. Pfaur [-] , L. Novák [-] , L. Hadač [-] - J. Pavlas [-] (35. J. Houser [-] ) , J. Houser [-] , V. Spěváček [-] , P. Macháček [-] - L. Kašparec [-] , O. Joza [-] (82. P. Šiška [-] )

ŽK: 35. J. Mezera , 47. J. Havel , 62. J. Razima , 82. J. Koten - 69. V. Spěváček , 78. J. Houser .
Hráči zápasu: L. Novák , V. Spěváček .
Místo: Hor. Cerekev. Počet diváků: 60. Rozhodčí: POUL Daniel - MEZERA Jiří (N), ŠTANGL Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.