4:1
(2:1)
22. R. Filip
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice začala sezónu vítězstvím, Hořepníku nedala šanci


Branky


33. L. Hadač , 44. L. Kašparec (p.) , 48. L. Kašparec , 54. O. Joza - 22. R. Filip
0

Kamenická rezerva navázala na výborné výsledky z jarní části uplynulé sezóny, kdy patřila k nejlepším týmům soutěže a bez problémů, podle očekávání, si v domácím prostředí poradila s Hořepníkem. Ten do Kamenice přicestoval bez řady hráčů základní sestavy a soupeřem byl domácím pouze v prvním poločase. Po přestávce už se hrálo prakticky jen na hostující polovině hřiště, výsledek je pro Hořepník ještě lichotivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodl gólem do šatny kamenický Kašparec

Domácí měli hostujícímu Hořepníku co vracet, neboť loňská bilance vyzněla mnohem lépe pro Hořepník (3:5,1:7). Celé utkání bylo poznamenáno tropickým horkem, takže se nehrálo v příliš rychlém tempu. V prvních dvaceti minutách neměli gólmani obou týmů příliš práce, poté z čista jasna šli hosté do vedení, když po centrovaném míči ze standartní situace usměrnil kulatý nesmysl za záda Votápka hostující mladíček Roman Filip. Poté přišel jeden z klíčových momentů zápasu, kdy neštastně dopadl na ruku hořepnický gólman Tomáš Dlouhý, který si při pádu pochroumal zápěstí. Jelikož hosté neměli nikoho na střídání, hostující gólman i přes velké bolesti zápas dochytal.

Právě zranění hořepnického brankáře se podepsalo pod vyrovnávací gól kamenické rezervy, kdy se lehkou střelou prosadil Lukáš Hadač. Do přestávky stihli domácí strhnout vedení na svou stranu. Ve 43. minutě sice hostující gólman zneškodnil vyloženou šanci domácích, jenže ihned poté přišel penaltový zákrok hořepnického obránce a z nařízeného pokutového kopu se nemýlil Lukáš Kašparec - 2:1.

Po přestávce Hořepník odpadl, kamenická rezerva si z velkého tlaku připsala pouze dva góly

Druhý poločas zápasu začal tak, jak ten první skončil, tedy tlakem kamenické rezervy. Nedlouho po návratu z kabin se opět měnilo skóre zápasu, hlavičkou z malého vápna se podruhé v zápase gólově prosadil Lukáš Kašparec. V 53. minutě pak hostující obraně utekl Joza a střelou pod břevno nedal hostujícímu brankáři šanci - 4:1. S hořepnickými akciemi to v tuto chvíli vypadalo špatně, rozjetý tým Kamenice si poté začal vytvářet solidní i vyložené šance, stav na světelné tabuli však již zůstal až do konce zápasu nezměněn. Kamenická rezerva tak začala sezónu "povinným" vítězstvím nad oslabeným a ve druhé půli již notně vyčerpaným Hořepníkem.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Hořepník
Pavel Dlouhý st. (funkcionář Sokola Hořepník): Do zápasu jsme vstoupili dobře, dvacet minut jsme domácí nepustili do zakončení, navíc jsme šli do vedení. Klíčovým momentem zápasu bylo zranění našeho brankáře, který poté už mohl chytat prakticky pouze nohama. Vítězství domácích je ale naprosto zasloužené, v hodně nekompletní sestavě jsme na lepší výsledek neměli.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
O. Votápek [-] - L. Hadač [-] , J. Pavlas [-] , L. Novák [-] , P. Tuček [-] - L. Kašparec [-] , D. Schober [-] , J. Houser [-] , O. Joza [-] - D. Růžička [-] , P. Motyčák [-]

TJ Sokol Hořepník
T. Dlouhý [-] - R. Filip [-] , J. Blažek [-] , O. Petrů [-] , M. Severa [-] , V. Mezera [-] , M. Jelínek [-] , P. Zíka [-] , P. Dlouhý [-] , V. Filip [-] , T. Jelínek [-]

ŽK: 30. L. Novák .
Hráči zápasu: L. Kašparec , O. Joza - M. Jelínek .
Místo: Kamenice n. Lipou. Počet diváků: 80. Rozhodčí: BLAŽEK Jiří - ŠTANGL Josef (N), JELÍNEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.