2:1
(2:0)
64. P. Ehl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | 3 body si odváží Hrochův Týnec


Branky


29. D. Šibal , 40. D. Šibal - 64. P. Ehl
2

Domácí přivítali na svém trávníku hráče z Chvojence. Zápas mohl skončit remízou, ale bohužel pro hosty se tak nestalo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týnec o své výhře rozhodl v 1. poločase, kdy ve 29. a 40. minutě skóroval Dominik Šibal. V 2. poločase zmírnil stav Petr Ehl, psala se 64. minuta. Domácí si po výhře připisují, hlavně díky zásluze Dominika Šibala, 3 body do tabulky a Chvojenec stále čeká na svou výhru. Věříme, že v následujících zápasech Chvojenec urve nějaké body pro sebe a gólové snažení Petra Ehla nepřijde vniveč, kdy právě tento hráč dává za Chvojenec góly, ale výhra stále nepřichází. 



Ohlasy k zápasu



Sokol Chvojenec
Petr Ehl: Bylo to utkání o dvou různých poločasech. V prvním poločase jsme až zbytečně hráli pasivně, z čeho pramenily ty dva góly. Ve druhém poločase jsme režírovali hru my, ale na víc než jeden gól to nestačilo. V závěru mohl Martin Skutil vyrovnat, ale gólman dobrým zákrokem podržel domácí tým. Škoda pro nás, protože by to mu více seděla remíza.



Sestavy


Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - A. Bureš [-] , R. Havlíček [-] (72. F. Řeháček [-] ) , V. Doležal [-] , M. Kostka [-] , D. Šibal [-] , J. Unger [-] , M. Krušina [-] , R. Malý [-] , J. Vágner [-] , P. Blajda [-]

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - P. Ehl [-] , F. Klouček [-] , V. Černý [-] , D. Nechvíle [-] , M. Horyna [-] , M. Centner [-] , M. Skutil [-] , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , J. Pavlíček [-]

ŽK: 64. V. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Morávek David - ČECH Karel, MRÁZEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích