Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ohlas | Zklamáním byla jen slabší návštěva diváků


Branky


4

Domácí Slatiňany přivítaly na svém hřišti hostující Hrochův Týnec. Zápas patřil domácím, kteří ho také ovládli. V zápase nepadla ani jedna žlutá karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Co šance, to gól

Skóre otevřel hned v první minutě Jan Koblasa, který po přihrávce Martina Táborského předběhl obránce hostů a dloubákem poslal míč nad gólmana Týnce. Pár minut poté, ve 3. minutě, po rohu Jakuba Slavíka si našel míč Michal Kudrnka, 2:0.

 

Po tomto rychlém uvítání Týnce se hra trochu zklidnila, ale to netrvalo dlouho. Ve 22. minutě Michal Bakeš obehrál beky hostí, tím uvolnil Jana Koblasu, který mohl dopravit míč do brány sám, ale nahrál spoluhráči Jakubovi Slavíkovi a ten již dopravil míč do prázdné branky. 3:0. Ve 28. minutě vyslal Tomáš Beneš přesnou přihrávkou do sóla Jakuba Slavíka, který utekl bekovi Týnce a dával další gól. Koncem poločasu, ve 41. minutě, se dostal až před gólmana Týnce Romana Pouče Tomáš Beneš, který ho obešel, nahrál Martinu Táborskému a ten doklepl míč do brány.

 

Stav byl tak po prvním poločase 5:0 a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto.

 

 

 

Mnoho šancí od domácích

Druhý poločas sice nenabídl gólovou smršt podobnou jako v první polovině, ale šance byly stále a přesto i pár gólů padlo. Do šancí se dostávali i hosté, kdy v 59. minutě gólman domácíh vyrážel střelu z velkého vápna k tyči. V 60. minutě si zase šanci vypracovali domácí a to, kdy Jakub Slavík utekl obraně, ale po střele trefoval jen boční síť. Situaci asi mohl vyhodnotil lépe a to nahrávkou na, před bránou osamoceného, Daniela Slavíka. 

 

V 63. minutě šel sám na gólmana Pouče Daniel Drahý, který mohl sám skórovat, ale rozhodl se, že akci vylepší nahrávkou na Daniela Slavíka, který tak mohl dopravit míč do prázné branky, jenže D. Slavík tuto nahrávku zřejmě nečekal a do střely mu skočil vracející se bek Týnce. Velkou hlavu si z toho domácí nemuseli dělat, protože v 75. minutě vyslal Martin Táborský pas na na střídajícího Dominika Wirknera, který první ránou gólmana nepřekonal, ale vyražený míč dobíhal a se štěstím poslal míč do sítě. Stav byl tak tedy vysoký a to 6:0.

 

V 77. minutě vysunul Michal Bakeš Jakuba Slavíka, který viděl, že je gólman vyběhlý, přehodil jej, ale míč šel těsně mimo opuštěné brány. V 80. minutě si ale gól zapisovali hosté, kdy po dlouhém nákopu za obranu Slatiňan chytla v rozhodujícím momentu kapitána domácích křeč, míče se zmocnil Dominik Šibal a z 10 metrů prostřelil gólmana Dubského. 6:1. V 82. minutě si domácí vypracovali další šanci. Na konci akce byl průnik Michala Bakeše až k brankové čáře, zpětná přihrávka po zemi na malé vápno na Martina Táborského, avšak ten v této gólové šanci vystřelil příliš slabě, a navíc jen do rukavic gólmana Pouči.

 

Poslední gól utkání padl v 87. minutě. Michal Kudrnka, vysunutý od své křeče do útoku, dostal pas za obranu, první ránu mu gólman vyrazil, ale kapitán domácích dorážku nekompromisně napálil prakticky už do prázdné brány.

 

Slatiňany tak ovládly zápas a to vysokým skóre 7:1 a zaslouženě si tak připisují do tabulky 3 body, kdy útočí na páté Choltice. Hrochův Týnec si po předešlé výhře nad Rozhovicemi nepřipisuje body a v tabulce je nyní na jedenáctém místě s 23 body.

 

zdroj: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Domácí: Jak je vidět, skoro všechno, co jsme kopli v první pětačtyřicetiminutovce na bránu, skončilo v síti. Proto takovéto skóre po prvním poločase. Bylo tak prakticky o vítězi rozhodnuto. Podruhé na jaře jsme tedy doma vyhráli, tentokrát naprosto jednoznačně. Kladem zápasu byla oboustranně slušná hra bez ŽK. Potěšila nás dobrá hra našich fotbalistů, spousta branek a několik našich akcí s gólovou koncovkou prakticky až do prázdné brány. Zklamáním byla jen slabší návštěva tohoto zápasu.




Sestavy


Spartak Slatiňany
J. Dubský [-] - J. Koblasa [-] (52. K. Beran [-] ) , D. Drahý [-] (66. D. Wirkner [-] ) , M. Chalupník [-] , M. Kudrnka [-] , P. Venzara [-] , T. Beneš [-] (58. D. Slavík [-] ) , M. Táborský [-] , M. Slavík [-] , J. Slavík [-] , M. Bakeš [-]

Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - F. Řeháček [-] , M. Kostka [-] (46. R. Fabián [-] ) , R. Havlíček [-] , V. Doležal [-] (66. R. Malý [-] ) , D. Šibal [-] , J. Unger [-] , P. Blajda [-] , M. Friček [-] , J. Vágner [-] , J. Douda [-]

Místo: Slatiňany. Počet diváků: 105. Rozhodčí: JUREČEK Michal - KERHÁT Patrik, ŘÍHA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích