6:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice opět zvítězily


Branky


16. M. Máca (p.) , 30. O. Jurka , 44. M. Kabelka , 63. J. Rakušan , 79. J. Rakušan , 82. J. Rakušan - 18. M. Chadim
13

V souboji dvou sousedů v tabulce zvítězily domácí Třebelovice nad rezervou Náměšťě vysoko 6:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Třebelovice se v letošním roce po prvé představily na domácí půdě a přivítaly rezervu Náměště "B". Ve vzájemných zápase padá vždy hodně branek, a tak se měli diváci velkou šanci vidět hodně branek i tentokrát.

 

Vstup do utkání se domácím vydařil. Byli lepší na balonu a celkem jednoduše se dostávali k ohrožení hostující svatyně. Hosté od začátku vsadily na jednu kartu, dlouhé nakopávané balóny na vysunutého Jirku Eliáše, který sklepával balóny na krajní záložníky. Domácí obrana ovšem tenhle záměr po pár minutách hry přečetla a hosty za celé utkání pustila snad do dvou, maximálně tří brankových situací, včetně jedné gólové. Natěšení domácí fanoušci se dočkali první branky po čtvrt hodině hry, kdy hostující obránce velmi nešikovně zastavil míč rukou a nařízený pokutová kop proměnil Marek Máca - 1:0. Z vedení se ale domácí neradovali příliš dlouho. Z jednoduchého autu na hostující polovině ztratila záložní řada jednoduchý balón a z rychlého protiútoku vyrovnal Martin Chadim - 1:1. Domácí to ovšem nakoplo ještě k větší chuti toto utkání vyhrát a ihned v zápětí mohl vrátit domácí vedení Honza Rakušan, když selhal v tisíciprocentní šanci. Do vedení se tak Třebelovice znovu dostaly po půl hodině hry, kdy se po standardní situaci prosadil Ondra Jurka - 2:1. Domácí se nadále snažily aktivně přistupovat k hostujícím hráčům, kteří měli obrovský problém v rozehrávce. Jejich nedůraz a lehkomyslnost při rozehrávce tak potrestal Martin Kabelka, když poslal ve 44. minutě domácí do dvoubrankového vedení.

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Hostující trenér o polovině udělal pár změn v sestavě, když stáhl nejnebezpečnějšího záložníka na kraj obrany a domácí obrana tak byla téměř celý poločas bez práce a Třebelovice podnikaly jeden útok za druhým. Definitivní zlom v utkání vzal na sebe domácí Honza Rakušan, který během 19. minut nastřílel hattrick a definitivně tak rozhodl o vysokém vítězství Třebelovic 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Marek Máca: Zápas se nám vydařil od samého začátku. Po celé utkání jsme byli přesnější v kombinaci a aktivní při napadání rozehrávky, se kterou měla hostující obrana velké problémy. Postupem času jsme zlepšovali kombinaci, samotný pohyb po hřišti a především chuť zase hrát fotbal a mít z něho radost.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] (83. T. Brychta [-] ) , D. Janíček [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] (62. A. Krejčí [-] ) , S. Michal [-] (46. O. Navara [-] ) , J. Rakušan [-] , K. Skoumal [-] (80. V. Dobrozenský [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - J. Pospíšil [-] (46. F. Tomek [-] ) , V. Kopuletý [-] (78. S. Sedlák [-] ) , M. Veselý [-] , M. Preisner [-] - M. Štolfa [-] , M. Chadim [-] , T. Jabůrek [-] (87. F. Junášek [-] ) , J. Tomek [-] (87. A. Křivánek [-] ) , M. Matoušek [-] - J. Eliáš [-] (78. T. Rabušic [-] )

ŽK: 45. M. Kabelka - 62. M. Preisner .
Hráči zápasu: J. Rakušan .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: KŘEN Filip - DĚDEK Jiří, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Třebelovice v minulém kole dokázaly zvítězit na soupeřově hřišti a to by měly potvrdit i proti Náměšťi.