4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 15:30

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebelovice doma nezaváhaly


Branky


22. M. Máca (p.) , 46. M. Máca , 78. V. Dobrozenský , 89. A. Krejčí
12

Fotbalisté Třebelovic zvítězili podle předpokladů nad Studencem 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Domácí Třebelovice přivítaly na domácím hřišti tým ze Studence, se kterým na podzim jasně prohrály, a tak měly co napravovat. Domácí hráči od začátku utkání drželi míč na svých kopačkách, tlačili se do útoku, ale neproměňování šancí bylo velmi tristní. Jedinou branku v prvním poločase viděli fanoušci ve 22. minutě z pokutového kopu, kdy se prosadil domácí Máca - 1:0. Domácí obrana nepustila v prvním poločase hosty k jediné střele na branku a nemohoucnost domácích střelců v zakončení tak znamenalo hubené poločasové vedení domácího celku.

 

 

 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu domácí vlétli s cílem co nejrychleji rozhodnout utkání a hned ve 46. minutě se po krásné akci trefil do prázdné brány Máca - 2:0. Obraz hry se ani tak nezměnil. Oslabená sestave hostů stála pouze na velkém vápně a odrážela jeden útok za druhým a tak bylo pouze otázkou času, kdy domácí navýší skóre. Nejlepším hráčem utkání se díky domácím střelcům stal hostující brankář, který vychytal velké množství gólových příležitostí. Až v závěru, kdy hostům došla šťáva a dohrávali po zranění v 10 se domácí ještě 2x prosadily. Nejprve se prosadil střídající Dobrozenský a v posledních minutách ho napodobil Adam Krejčí a určili tak konečný stav 4:0 pro domácí.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč a trenér: Předvedli jsme otřesný výkon. Oslabená sestava hostů přijela pouze bránit a my jsme se jim velmi laxním přístupem přizpůsobily. Sice jsme získali důležité 3 body do tabulky, ale jinak toto utkání nemělo s fotbalem nic společného.




Sestavy


TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] (80. A. Krejčí [-] ) , J. Sedláček [-] , D. Janíček [-] (75. V. Dobrozenský [-] ) , M. Máca [-] , S. Michal [-] (60. T. Brychta [-] ) , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] (46. O. Kemsa [-] ) , M. Kabelka [-] , R. Jurka [-]

TJ Sokol Studenec
F. Hájek [-] - R. Kryštof [-] , M. Mrňa [-] , J. Čonka [-] , T. Nejedlý [-] , P. Rousek [-] , F. Komárek [-] , K. Mrňa [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-]

ŽK: 28. S. Michal - 21. T. Nejedlý , 28. V. Kučerňák .
Hráči zápasu: M. Máca .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - NOVÁK Jan, CEJNAR Maik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase by si asi neměli domácí vítězství vzít. Marek Máca zaznamená hattrick.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích