Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 16:30

23.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice přehrály jasně Třebelovice


7

Fotbalisté Hartvíkovic jasně přehráli na svém hřišti Třebelovice 6:0 a přeskočili je v tabulce 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nadělil v první půli bůra

Domácí začali dobře, už ve 4. minutě Nováček nacentroval do vápna, tam šel do souboje s brankářem Hadraba a míč se odrazil k Michalu Kopuletému, který míč doklepl do sítě 1:0. I nadále měli většinou míč na kopačkách domácí a v 11. minutě se mohli radovat znova. Po nádherné akci kdy Horký dával do lajny na Nováčka, ten ale skvěle přenechal ještě v tandemu nabíhajícímu Kamilu Sýkorovi, který nacentroval na zadní tyč a tam zakončil Hadraba 2:0. V 19. minutě byla vidět další pěkná akce, kdy našel křižným pasem Milan Sýkora Nováčka a ten postupoval sám a vystřelil z vápna 3:0. Ve 32. minutě se ve středu hřiště uvolnil Horký dával do lajny a míč se postupně přes Nováčka a Sýkory dostal až k Davidu Kopuletému, který zakončil přesně 4:0. V 38. minutě opět křižný pas, tentokrát Michal Kopuletý našel na zadní tyči přesně hlavu Milana Outulného a bylo to už 5:0. 

 

 

 

Domácí si výhru pohlídali

I v druhém poločase pokračovali domácí v aktivitě, neměli ovšem už tak přenosu mušku. A tak se ujala pouze v 53. minutě šance kdy se ve středu pole dobře uvolnil Jirka Gottvald a vysunul Kuby Sýkory a ten našel na zadní tyči ještě Hadraby a ten uzavřel na konečných 6:0. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Hadraba Luděk, trenér: Výborný první poločas, jsem spokojen nejen s výsledkem, ale i s předvedenou hrou, góly padali po pěkných akcích. I v druhém poločase jsme si vytvořili dostatek příležitostí!




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - M. Sýkora [-] (46. J. Sýkora [-] ) , K. Sýkora [-] , R. Sýkora [-] , M. Outulný [-] , D. Outulný [-] (65. M. Záviška [-] ) - V. Nováček [-] , D. Kopuletý [-] (46. J. Gottvald [-] ) , V. Hadraba [-] , D. Horký [-] , M. Kopuletý [-] (46. M. Kafka [-] ) -

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - O. Jurka [-] , J. Sedláček [-] , M. Máca [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , K. Skoumal [-] , M. Kabelka [-] , T. Brychta [-]

ŽK: 42. D. Outulný .
Hráči zápasu: V. Hadraba .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - SVOBODA Vladimír, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Marián Vahil'a
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný zápas. a myslím si, že by to mohla být slušná přestřelka s konečnou remízou.

Tip: remíza