Hrotovice po jasné výhře s Jemnickem B do čela tabulky


Branky


11

Fotbalisté Hrotovice využili zaváhání vedoucího Předína a výhrou nad rezervou Jemnicka se vyšvihly do čela tabulky 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Votava zařídil hattrickem jasné vedení domácích

V neděli Hrotovice doma přivítaly béčko Jemnicka. Minulý zápas v podzimní části dopadl lépe pro Jemnicko, které zvítězilo 1:0, všichni tedy očekávali nelehký zápas. Domácí ale hned od začátku převahou držení míče a množstvím vytvořených šancí dávali najevo, kdo je favorit. V 19. minutě skóre za domácí otevřel Jan Votava a během následujících dvanácti minut nastřílel hattrick. Do konce poločasu ještě přidal jednu trefu Michal Mlejnek a do šaten se tedy šlo za stavu 4:0. 

Domácí ještě skóre navýšili

Nápor domácích pokračoval i ve druhé půli, kdy se po čtvrté trefil Jan Votava, po něm Filip Pekárek a Pavel Padělek. Hosté si za celý zápas nedokázali vytvořit moc šancí, takže domů odjížděli s výsledkem 7:0. Díky výsledkům dalších zápasů v minulém a současném kole se Hrotovice postupně přesunuly před Čáslavice a Předín a zaujmuly první místo v tabulce III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hrotovice
Hlavnička Jiří, jednatel: V první půli byli domácí lepším týmem. Nápor domácích pokračoval i ve druhé půli. . Hosté si naopak za celý zápas nedokázali vytvořit moc šancí.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - FIALA Libor (N), ŠABATA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
4. 4. 2022 19:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Hrotovice mají rezervě Jemnicka co vracet. V srpnu Jemnicko ve Vratěníně překvapivě zvítězilo nad Hrotovicemi 2:1.
Viděl jsem Hrotovice hrát minulý týden v Rapoticích a je radost se na jejich fotbal dívat. Spousta šancí, spousta branek a nádherných akcí.
Domácí trenér Laštovička má velice kvalitní kádr plný zkušených borců doplněný mladými puškami a všechno si to dobře sedá.
Při vší úctě ke klukům z Jemnice očekávám dvouciferný výsledek. Kdybych si měl tipnout střelce, tak kromě klasických snajprů se trefí i stoper Filip Pekárek po rohovém kopu. Pokud tedy do utkání nastoupí.
Kdo nevíte co s nedělním odpolednem, tak vyrazte do Hrotovic na fotbal. Bude padat hodně branek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích