0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


9

Fotbalisté Pyšelu si proti Okříškám B na svém hřišti po porážce 0:1 první jarní bod nepřipsali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V Pyšele, jak říkají obyvatelé malebné vesnice, se odehrálo fotbalové utkání, které moc krásy nepobralo. Domácí prakticky za celý zápas neohrozili soupeřovu branku a hosté se do šancí v první puli svými nepřesnostmi dostávali s těží. Přesto se nějaké objevili a první vzrušení přinesl roh hostující Benfiky. Dočkalova hlavička se do branky těsně nevešla. Hostující stoper byl při chuti i nadále. Jeho střelu z 25 metrů zlikvidoval domácí gólman a gólové radosti po Jůzově centru zabránil praporek pomezního. 

 

Hosté rozhodli až ve druhé půli

Ve druhém poločase se domácí dostali k ojedinělé šanci, ale střelu Davida Šabackého vytěsnil Trnka nad břevno. Pak už si šli hostující hráči pro vítězství, ale dlouho ne a ne dát gól. Střely Kresy a Dočkala chytil Demel, Kolbábkův pokus se mezi tyče nevešel. Rozhodnutí přinesla 77 minuta. Dočkal jesličkama poslal do šance Vostala, ten si zasekl pyšelského obránce a střelou pod břevno nedal domácímu gólmanovi šanci. Pojistka hostů ani tlak domácích nepřišel a tak si hosté odváží cenné vítězství a druhé čisté konto v jarní části.



Ohlasy k zápasu



SK Huhtamaki Okříšky B
Dočkal Tomáš, obránce: První poločas z naší strany byl hrozný. O poločase jsme se posilnili, řekli co budeme hrát a nakonec si došli pro vítězství. Utkání mi sedlo. Hrálo se mi dobře i proto, že diváci i domácí hráči byli v pohodě.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
F. Demel [-] - L. Tůma [-] , D. Moudrý [-] , F. Dvořák [-] , D. Šubert [-] , P. Dvořák [-] (74. J. Nestr [-] ) , D. Kupský [-] , M. Šabacký [-] (64. M. Bednář [-] ) , J. Hejátko [-] (61. A. Fila [-] ) , M. Široký [-] , D. Šabacký [-]

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - T. Beneš [-] (82. L. Láník [-] ) , T. Dočkal [-] , T. Binka [-] , J. Kolbábek [-] (82. F. Teplan [-] ) , K. Kresa [-] , L. Mašek [-] (59. M. Picmaus [-] ) , J. Jůza [-] , K. Vostal [-] , L. Zelenka [-] (70. D. Nejedlý [-] ) , M. Večeřa [-]

ŽK: 26. D. Šubert , 89. F. Dvořák - 59. T. Beneš , 63. T. Binka .
Hráči zápasu: P. Dvořák - M. Trnka .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - KUDRNA Ladislav (N), OULEHLA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Pyšel se trápí a prohraje i s Okříškami. Okříšky si v minulém kole vyšláply na vedoucí Předín.

Tip: výhra hostů