Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B doma porazily Čáslavice


Branky


7

Fotbalisté Rapotic B si vyšlápli na třetí tým soutěže z Čáslavic a zvítězili 5:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

 

 Třetí Čáslavice se před utkáním pyšnily, spolu s vedoucími Hrotovicemi, nejlepší obranou, s 19.obdrženými brankami a během zápasu i bez potrestaného Šimka dokazovaly, že třetí místo není náhoda. Jen kdyby se ještě dokázaly vyvarovat, někdy až zákeřných zákroků.

Domácí Rapotice nastoupily snad v nejsilnější jarní sestavě ,ale toto podvědomí někdy ukazovalo velkou bohorovnost. Především v obranné fázi to rozhodně nebylo na plný plyn. V první části se střídaly šance na obou stranách, ale když už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodnutého stavu, vyslal Laš Milan parádní kolmici na svého bratra a Martin Laš snad poprvé nastartoval svoje motory a před brankářem dloubnul míč.

 

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Druhá půle pokračovala jako ta první, příležitosti na obou stranách, s převahou domácích. V 60.min se dostal do šance Laš Milan , ale předložil před branku loženku opět Martinovi. Asi se zdálo ,že je rozhodnuto, ale trestuhodně nepokrytý hostující hráč snížil. V 82.min prošel obranou Tesař Petr a jeho střelu ještě pojistil na brankové čáře Matoušek Michal ml.. Vedení o dvě branky opět ukolébalo  , hosté snížili na 3:2 a z dalšího odraženého míče netrefili prázdnou branku. V 87.min se konečně prosadil dnes zastřelující se Chatrný .V závěru celá útočná vozba rozebrala hostující obranu do posledního šroubku a Tesař předložil další loženku, kterou Matoušek ml.chladnokrevně nepohrdl.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Laš [-] (63. M. Matoušek [-] ) , J. Tesař [-] , M. Jašek [-] , T. Pavlíček [-] , J. Dvořáček [-] , D. Slaný [-] , M. Dobeš [-] , A. Chatrný [-] , M. Laš [-] , P. Tesař [-]

FK Čáslavice-Sádek
M. Obůrka [-] - L. Mach [-] (86. P. Klika [-] ) , R. Bastl [-] , M. Busta [-] , M. Klika [-] , P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , T. Rygl [-] , D. Šmehlík [-] , J. Vecheta [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 39. M. Dobeš , 65. T. Pavlíček , 77. J. Tesař .
Hráči zápasu: M. Laš - J. Vecheta .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - ADAMENKO Vasyl, VECHETA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady dojde k překvapení kola a Rapotice Čáslavice porazí. V Rapoticích to není jednoduché a Čáslavice jsou bez distancovaneho Šimka poloviční.