0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2022 16:30

24.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zdolaly Okříšky B a mají postup nadosah


Branky


7

Fotbalisté Okříšek B si na svém hřišti připsali proti vedoucím Hrotovicím porážku 0:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

V první půli se odehrával boj ve středu hřiště. Hosté měli sice balón na nohách, ale branku prakticky ohrozili pouze dvakrát. Nejprve ve 25. minutě. To Mlejnek zahrál krásný střílený roh, hlavičku Pekárka však zastavilo břevno. Aktivní Mlejnek se individuální akci dostal z lajny do zakončení, ale Tranka za svá záda balón nepustil. V závěru poločasu se k zakončení dostal domácí Večeřa a střelou z 35 metrů malém nachytal Křivánka, který se štěstím vytlačil na roh.  

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

V úvodu druhé půle přišlo rozuzlení zápasu. Hned ve 45 minutě Pekárek poslal dlouhý balón do vápna, následovalo Trnkovo zaváhání a Mlejnek měl už lehkou úlohu dopravit balón do sítě 0:1. V 52. minutě hosté zahrávali trestný kop z poloviny hřiště a po další chybě v obraně se dostali k druhé brance 0:2. Následovala 68 minuta, balón za obranu a Škoda prostřelil Trnku potřetí. Domácí se snažili alespoň korigovat. V 76 minutě skončila Jůzova střela z trestného kopu těsně vedle. Zbytek zápasu se pouze dohrával. Hosté si odvezli 3 body zaslouženě.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Trnka [-] - L. Láník [-] , K. Vostal [-] (73. R. Salát [-] ) , L. Zelenka [-] , M. Zeman [-] , M. Večeřa [-] , J. Paděra [-] (63. R. Dokulil [-] ) , T. Beneš [-] , O. Dosedla [-] , M. Hobza [-] , J. Jůza [-] (90. M. Ferdan [-] )

Sokol Hrotovice
J. Křivánek [-] - M. Hrůza [-] (73. R. Fiala [-] ) , T. Hadraba [-] , F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] - J. Kučera [-] (80. T. Novotný [-] ) , F. Strohmer [-] (73. L. Dvořák [-] ) , L. Škoda [-] (80. L. Nevtípil [-] ) , J. Petřek [-] - M. Mlejnek [-] , P. Padělek [-] (62. E. Pokorný [-] ) -

ŽK: 67. M. Zeman - 65. L. Škoda .
Hráči zápasu: L. Zelenka - M. Hrůza .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Okříšky před několika týdny dokázali doma porazit Předín 2:0, takže hrotovické mužstvo bude zase čekat strašně těžký soupeř. Já osobně vidím rezervu Okříšek v top trojce tabulky, co se týče hráčské kvality. Na obou stranách najdeme zkušené hráče. Někdo se mnou asi nebude souhlasit, ale v mých očích jsou Okříšky na domácím hřišti těžší soupeř pro hrotovické než byl minulý týden Předín.
Bude to vyrovnané utkání. Vše bude záležet v jaké sestavě vyběhnou domácí k utkání. Kdybych si měl tipnout, tak těsně o gól zvítězí Hrotovice. Doufám, že mi to časově vyjde a tenhle špíl uvidím.