0:1
(0:1)
27. M. Brada
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Céčko Třeště dlouhou přesilovku nevyužilo, tři body putují do Horní Vsi


Branky


27. M. Brada
0

V Třešti se utkaly týmy z horní poloviny tabulky. Horní Ves zatím hraje výborně v defenzivě, za úvodní dva zápasy dostala pouze jeden gól, což ukázala i v Třešti. Domácí sice hráli dlouho přesilovku, když hosté přišli ve 25. minutě o vyloučeného Průchu, na hostující obranu ani brankáře však za celý zápas recept nenašli, a tak si všechny tři body odvezli hosté z Horní Vsi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut šlo o vyrovnané utkání, brankových příležitostí na obou stranách bylo velmi málo. Ve 25. minutě byl vyloučen hostující hráč a následně ve 27. minutě se domácí hráči spoléhali na zahraný ofsid, který však nebyl rozhodčím odpískán a hostující hráč šel do brejkové situace. Jeho střelu domácí gólman stačil vyrazit ale obránce Janák zaváhal s odkopem a tak hostující Martin Brada dokázal uklidit míč do domácí branky. Do konce prvního dějství hosté pozorně bránili, a tak se šlo do kabin za jejich těsného vedení.

 

 Ve druhém poločase se hráči Horní Vsi soustředili na obranu, svým obraným valem nedávali domácím příležitost ke vstřelení branky. Naopak měli mnoho brejkových situací do otevřené obrany domácích, které však nedokázali proměňovat. Přes velkou snahu Třeště již ke změně skóre utkání nedošlo, největší šanci na vyrovnání spálil střelec Zdeněk Vašek a domácí si tak připsali první domácí prohru.



Sestavy


TJ Slavoj Třešť C
J. Jindřich [-] - M. Jelínek [-] (46. J. Novák [-] ) , M. Hochman [-] , R. Bartůšek [-] (46. P. Jelínek [-] ) , Z. Vašek [-] , L. Mikeš [-] , Z. Růžička [-] , J. Nechvátal [-] , J. Janák [-] (69. A. Svoboda [-] ) , M. Maryška [-] (34. L. Rod [-] ) , S. Bartůšek [-]

SK Horní Ves
J. Zadák [-] - M. Skokan [-] , J. Bělohlávek [-] , T. Kubů [-] , M. Průcha [-] - R. Makovička [-] (88. M. Červený [-] ) , M. Rataj [-] , D. Brada [-] , M. Brada [-] (67. I. Glejtek [-] ) , O. Kantor [-] - D. Fanta [-] (80. Č. Vácha [-] )

ŽK: 60. J. Novák , 76. Z. Růžička , 88. J. Nechvátal - 68. M. Skokan , 85. I. Glejtek . ČK: 25. M. Průcha .
Hráči zápasu: L. Rod - J. Zadák .
Místo: Hřiště. Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLODNA Vladimír - KRCH Roman (N), KUBŮ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.