M. Lhota 50.
Z. Suk 55.
O. Šáda 63.
M. Čermák 76. (p.)
4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Pelhřimov | IV. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Košetic outsidera ze Žirova sestřelila až po přestávce


Branky


50. M. Lhota , 55. Z. Suk , 63. O. Šáda , 76. M. Čermák (p.)
0

Favorizovaná rezerva Košetic přivítala na svém krásném hřišti nejhorší fotbalový tým z celého okresu, alespoň soudě podle výsledků z posledních dvou sezón, jímž je záložní tým Střepiny Žirov. Zápas dopadl podle předpokladů, v první půli však rezerva Střepiny hrála s favoritem celkem vyrovnanou partii. Domácí o svém vítězství rozhodli až po změně stran, kdy už se rozdíl v kvalitě kádrů přece jen projevil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase gól nepadl

Celá první půle byla plná nepřesností, domácím se nedařila kombinace, přesto se dostali do několika šancí. Hosté ohrožovali domácí branku pouze sporadicky. V 19. minutě šel sám na brankáře Lhota, ale nedokázal se prosadit. Ve 22. minutě střílel osamocený Šáda pouze doprostřed brány, kde stál připravený hostující brankář. Ve 26. minutě zahrozili 2x hosté, ale domácí brankář byl pozorný. Ve 31. minutě uvolnil Šádu Zdeněk Suk, ale s jeho lehkou střelou neměl hostující brankář žádný problém. Ve 32. minutě se snažil překonat z úhlu brankáře Lhota, ale i s touto střelou si hostující brankář Haruda poradil. 

Rezerva Žirova po přestávce odpadla, favorit nakonec hladce vyhrál

Do druhé půle nastoupili domácí s cílem rozhodnout utkání. Domácím se podařilo oživit hru střídáním, hru domácích oživil Tomovič. V 50. minutě vstřelil vedoucí gól Lhota po vydařené kombinaci na vápně a přihrávce Suka. V 55. minutě přihrával Lhota Sukovi a ten s přehledem zvýšil na 2:0. V 63. minutě centroval od brankové čáry Suk a Šáda zužitkoval jeho přihrávku v další branku domácích. V 66. minutě se dostali hosté k ohrožení Jíšovi branky po centru. V 75. minutě vytáhl hostující brankář pěknou střelu Lhoty mimo branku. V 76. minutě byla odpískána penalta po ruce hostujícího hráče, penaltu proměnil Čermák. V 85. minutě měl po pěkném centru Radosty pátý gól na hlavě Budař, ale nedokázal trefit branku. Po zlepšeném výkonu ve druhé půli si tak rezerva košetic připsala do tabulky první tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Košetice B
Karel Čmucha (trenér Košetic B): První půle nám moc nevyšla, i když jsme si vytvořili několik šancí. Druhá půle již byla z naší strany lepší a po zásluze jsme zvítězili.




Sestavy


TJ Sokol Košetice B
J. Jíša [-] - M. Kos [-] (46. P. Tomovič [-] ) , J. Mynařík [-] (71. M. Čermák [-] ) , L. Bureš [-] (55. D. Budař [-] ) , M. Lhota [-] , O. Šáda [-] , Z. Suk [-] , P. Radosta [-] , Z. Most [-] , M. Dvořák [-] , J. Bejček [-]

TJ Střepina Žirov B
T. Haruda [-] - L. Vítů [-] (57. M. Horký [-] ) , P. Bratrů [-] , Z. Červený [-] - P. Jonáš [-] , J. Šmíd [-] , J. Nacházel [-] (46. P. Rous [-] ) - J. Kubát [-] (63. J. Blažek [-] ) , J. Doležal [-] - M. Staněk [-] (78. T. Hlavička [-] ) , V. Dědic [-] (46. J. Cvrček [-] )

ŽK: 79. M. Čermák , 82. P. Radosta .
Hráči zápasu: M. Lhota , Z. Suk - T. Haruda .
Místo: Košetice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.