Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hartvíkovice doma porazily Jakubov


Branky


0

Zajímavý duel se odehrál v rámci 7. kola na stadionu Hartvíkovic. Domácí přivítaly Jakubov a byl to souboj týmů, které měly před zápasem na svém kontě stejný počet bodů. Domácí šli brzy do vedení díky trefě hráče minulého kola - Jakuba Sýkory. Hosté stihli ještě do poločasu vyrovnat. Ve druhé půli řádila rodina Kopuletých, když se dvakrát trefil Martin Kopuletý a jednou jmenovec David. Zápas měl oproti jiným ostřejší náboj a k vidění byly i dvě červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc krásy nenabídl

Oba týmy začaly poměrně ve vlažném tempu a nenabízely příliš pohledný fotbal. Světlou vyjímkou byla 16. minuta, kdy se díky sérii narážeček dostal před prázdnou bránu Jakub Sýkora a otevřel skóre. Hartvíkovice se ale dlouho neradovaly. V 22. minutě totiž díky teči Vrbky nestihl gólman Chalupa zareagovat - 1:1. Do konce poločasu už žádné další šance nepřibývaly a hra se odehrávala především ve středu hřiště.

 

Čtyři góly ve druhém poločase

Domácím se vydařil vstup do druhého poločasu. Hned v 48. minutě se prosadil střídající David Kopuletý křižnou střelou na zadní tyč. Hosté ale dokázali po chvíli odpovědět stejnou mincí. Rychlý protiútok zakončoval Vrbka a jeho pokus tečoval domácí obránce mimo dosah brankáře. Rozhodující gól se podařil vstřelit Martinu Kopuletému, který po průniku do vápna zakončil Klímovi mezi nohy a domácí se tak ujali znovu vedení. Utkání bylo poměrně vyhrocené, což vygradovalo v 80. minutě, kdy dostali oprávněnou červenou kartu hostující Dunkler za kopnutí do ležícího soupeře po odpískání a domácí Outulný za prudké vražení do soupeře. Definitivní podobu dostal výsledek 3 minuty před koncem, kdy si na přihrávku z pravé strany počíhal znovu Martin Kopuletý a střelou z blízka pečetil vítězství Hartvíkovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Hartvíkovice
Luděk Hadraba - trenér TJ Hartvíkovice: Jsem rád, že jsme to utkání nakonec zvládli, i když jsme si nechali dvakrát náskok stáhnout. Dneska bylo ve hře vidět spíš více nedisciplinovanosti než fotbalovosti, což trochu pokazilo dojem z vítězství.




Sestavy


TJ Hartvíkovice
P. Chalupa [-] - J. Sýkora [-] , M. Malý [-] , M. Kafka [-] (46. D. Horký [-] ) , M. Sýkora [-] , J. Melkes [-] - M. Kopuletý [-] , M. Záviška [-] , M. Outulný [-] (46. D. Kopuletý [-] ) - M. Kopuletý [-] , R. Hadraba [-] (69. V. Rous [-] ) -

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Dostál [-] (69. M. Dunkler [-] ) , J. Vrbka [-] , R. Kafka [-] - T. Kosmák [-] - T. Vrbka [-] - P. Dvořák [-] (86. J. Pazour [-] ) , J. Kratochvíl [-] , M. Dunkler [-] (72. P. Ježek [-] ) , M. Stehlík [-] , T. Veselský [-]

ŽK: 21. M. Kafka , 41. J. Sýkora , 53. R. Hadraba , 59. M. Sýkora - 80. J. Kratochvíl . ČK: 80. D. Outulný - 80. M. Dunkler .
Místo: Hartvíkovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: MACEK Ivo - VÍDENSKÝ Bohumil, DLOUHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.