Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč stále čeká na výhru, v poslední minutě jí alespoň bod zachránil Pislcajk


Branky


0

V rámci 5. kola hostila Stařeč na domácí půdě v sobotu odpoledne rezervu Jemnicka. Jednalo se o zápas dvou týmů ze spodních vod tabulky. Domácí se před zápasem nacházeli bez bodu na posledním místě, hosté měli na svém kontě pouze o bod víc. Oba týmy tak šly do zápasu s jasným cílem odrazit se ze špatných výsledků z prvních čtyř utkání a posunout se v tabulce nahoru. Zápas nabídl vyrovnaný průběh a 70 přítomných diváků vidělo 6 gólů. Deset minut před koncem už to vypadalo, že si Jemnicko odveze tři body, ale dvě trefy Marka Pislcajka rozhodly o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa Jana Kříže poslala hosty do vedení

Na domácích bylo od první minuty vidět, že chtějí černou sérii prolomit a v první půli byli o něco lepší než hosté díky rychlosti a dobré kombinaci, zatímco hosté sázeli spíš na brejky. Domácím se ale nepodařil vstup do utkání prolomit v gól, a tak udeřili hosté. V 19. minutě Kříž využil zaváhání jednoho z domácích beků, obral ho o míč a doklepl do brány - 0:1. Diváci si tak gólové hody užili až ve druhém poločase.

Přestřelka v druhém poločase

Druhá pětačtyřicetiminutovka byla v porovnání s první daleko zábavnější. Šance se střídaly na obou stranách a k vidění bylo drama až do konce. Gólový účet druhé půle otevřel v 60. minutě Zejda, který využil brejk domácích a prostřelil strážce hostující svatyně Růžičku - 1:1. Jemnicko na sebe dlouho nenechalo čekat a v rozmezí dvou minut obrátilo zápas na svoji stranu. V 75. minutě nejprve vstřelil svůj druhý gól v utkání Kříž, když utekl po straně a střelou z vápna překonal Krčála. O dvě minuty později bylo na straně Jemnicka ještě veseleji. Dlouhý balon za obranu ani jeden z domácích obránců nezachytil a Gardoň mohl pohotově zvýšit na 1:3. Zdálo se být rozhodnuto, ale domácí nic nezabalili a ze všech sil se odhodlali k závěrečnému tlaku. V 83. minutě hostující obránce podběhl balón a Marek Pislcajk dal proměněným samostatným nájezdem všem příznivcům Stařeče jiskřičku naděje. Čas na světelné tabuli ukazoval 92. minutu, když se znovu trefil po dorážce Pislcajk a svému týmu zajistil první bod v sezóně. Rezerva Jemnicka tak přišla o vítězství v samém závěru utkání a na první výhru si budou muset oba týmy ještě minimálně týden počkat.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Václav Polák - trenér TJ Sokol Stařeč: Z mého pohledu vyrovnané utkání, chvíli jsme byli lepší my, chvíli Jemnicko. Je to zklamání, chtěli jsme vyhrát a zase se to nepovedlo. Příští týden máme Okříšky a nebereme nic jiného než výhru.

1. FC JEMNICKO B
Pavel Klejdus - trenér 1.FC Jemnicko B: Už to vypadalo, že se nic nestane a domácí vyrovnali. Remíza je podle průběhu asi spravedlivá, ale přijde mi, že je to u nás začarované, pořád se to opakuje. Zápas máme dobře rozehraný, ale nedokážeme to dotáhnout do konce, což nás sráží psychicky.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Krčál [-] - M. Pislcajk [-] , M. Bříza [-] , R. Ježek [-] , J. Zejda [-] , O. Mařan [-] , D. Kašiár [-] (57. M. Patočka [-] ) , M. Pysk [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] , M. Kaňka [-]

1. FC JEMNICKO B
P. Růžička [-] - M. Hošek [-] , K. Tesař [-] (69. J. Gardoň [-] ) , M. Axman [-] , P. Nevrkla [-] , J. Kříž [-] (79. M. Nechvátal [-] ) , M. Sevelda [-] , L. Niederhofer [-] (74. M. Liška [-] ) , J. Kopr [-] , R. Komenda [-] (46. J. Trávníček [-] ) , D. Smetana [-]

ŽK: 90. M. Kaňka - 33. P. Nevrkla , 90. P. Růžička .
Hráči zápasu: O. Mařan , M. Pislcajk - J. Kříž .
Místo: Stařeč. Počet diváků: 70. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - NESTROJIL Zbyněk, MITÁŠ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.