3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březník opět vyhrál


Branky


0

Druhý zápas s vyhranou nulou se podařil hráčům Březníku, kteří se pomalu derou do nejvyšších pater tabulky. Na druhý Koněšín ztrácejí jen tři body. Hosté z Rapotic naopak prohráli čtvrtý zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březník se po minulé výhře na hřišti Pyšel posunul na čtvrtou příčku tabulky, což je jeho letošní maximum. Rapotice díky nezpůsobilému terénu minulé kolo odpočívaly a chtěly se bodovým ziskem odpoutat ze sestupových vod. Měla jim k tomu i pomoci útočná síla z A týmu Petr Matoušek. Ze začátku utkání nebyl znát rozdíl obou týmů v tabulce. Domácí měli sice míč častěji na kopačkách, ale hosté hráli ze zabezpečené obrany nakopávanými balóny na právě nového muže v sestavě Matouška. Byli to však favorizovaní domácí, kteří šli ve 12. minutě do vedení, kdy se po špatném vyběhnutí gólmana Aleše Sobotky, dostal k míči domácí ostrostřelec Vojtěch Rybníček, udělal brankáři Sobotkovi kličku a z úhlu poslal balón do sítě 1:0. Zbytek poločasu byl nadále vyrovnaný, ale již bez gólového efektu.

Dvě rychlé branky domácích rozhodly o výhře

Druhý poločas stále držel všechny aktéry zápasu v napětí. V 59. minutě měli hosté obrovskou šanci na vyrovnání, ale Petr Matoušek svůj sólo nájezd proti Vlastimilu Zedníčkovi nedotáhl do zdárného konce. Domácí pak v 72. minutě udeřili, zásluhou Jaroslava Fraňka, který na velkém vápně udělal obránci Rapotic zasekávačku a z otočky nedal Sobotkovi šanci 2:0. Hned na to mohli hosté ještě vykřesat šanci,na nějaký bod, ale v koncovce opět selhali a z následného protiútoku opět inkasovali. Centrovaný balón vyrazil Sobotka znovu k Jaroslavu Fraňkovi a bylo to již 3:0. To už si domácí v pohodě uhlídali a mohli jít slavit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Březník
Babčan Vladimír, trenér: Zápas byl vyrovnaný, přesto se hosté více soustředili na obranu. Snažili se hrát na posilu z A týmu Petra Matouška.

FC Rapotice B
Kolařík Aleš, vedoucí: Domácí byli více na balónu. První poločas jsme hráli ze zabezpečené obrany. V tom druhém jsme byli na začátku i lepší. Určitě jsme nebyli horším týmem. Remíza by utkání slušela více.



Sestavy


TJ Sokol Březník
V. Zedníček [-] - M. Flesar [-] , M. Stříž [-] , M. Nabytý [-] , P. Sobotka [-] - L. Rybníček [-] , V. Franěk [-] (74. J. Dvořáček [-] ) , P. Flesar [-] (83. T. Vyskočil [-] ) , J. Krupička [-] - V. Rybníček [-] (83. J. Musil [-] ) , J. Franěk [-]

FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Dobeš [-] , J. Tesař [-] , K. Kovařík [-] , P. Císař [-] - P. Matoušek [-] , P. Opálka [-] , L. Man [-] , M. Laš [-] - J. Miko [-] , M. Pavlíček [-]

ŽK: 64. P. Sobotka , 70. M. Flesar - 38. K. Kovařík , 52. P. Císař .
Hráči zápasu: V. Zedníček - P. Opálka .
Místo: Březník.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.