Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2015 18:00

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel viděl divokou přestřelku


Branky


8. J. Nestr , 31. J. Nestr , 54. L. Tůma , 64. I. Nováček , 66. R. Šoukal - 63. M. Laš , 71. K. Kovařík , 71. M. Laš , 83. M. Laš , 91. M. Laš
0

Ani vedení o čtyři branky nestačilo k výhře Pyšel nad rezervou Rapotic. Milan Laš rozhodl svou třetí brankou v nastaveném čase o dělbě bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pyšel získal dvoubrankový náskok

Souboj dvou týmů, které po úvodním kole nezískaly ani bod přinesl zápas Pyšel s Rapoticemi B. Přesto byl domácí Pyšel jasným favoritem tohoto utkání. Všichni domácí fandové určitě očekávali výhru svého týmu. Utkání začalo oboustranně opatrně. Zdálo se, že Rapotice byly více na míči a chtěly hru kontrolovat. Domácí spoléhali na rychlé protiútoky. Jednu takovouto šanci využil Jan Nestr, když v 8. minutě zužitkoval perfektní centr a hlavou nechytatelně překonal Laše. Obraz hry se příliš neměnil a první velké šance se dočkali i hosté. V 15. minutě postupoval sám na bránu rapotický Slabý, ale celou akci zbytečně zbrzdil. Domácí hodně zlobili posílené hosty důraznou hrou a rychlým přechodem do útoku, se kterým měli bránící hráči Rapotic velké problémy. Pyšel podruhé udeřil ve 31. minutě. Svou druhou branku zaznamenal pohotovou střelou Jan Nestr. Domácí hráči se tímto momentem dostali na koně a vytvořili si ještě dvě dobré příležitosti. Na druhé straně se do šancí dostával opět Slabý a Radim Strašák, který svou střelou z úhlu pořádně zaměstnal domácího brankáře.

Rapotice B dokázaly nemožné!

Druhý poločas začal úplně stejně jako ten první. Pyšelu vyšla hned první akce. Domácí hráč dostal přihrávku na křídlo a perfektním přízemním centrem vyzval ke skórování Lukáše Tůmu, který zvýšil na 3:0. Utkání opařené Rapotice přeci jen zdramatizovaly až zásluhou Karla Kovaříka, ale z následné rozehrávky opět inkasovaly nepochopitelně čtvrtou branku. Pyšel se pak prosadil ještě jednou, a zdálo se, že je rozhodnuto. Navíc když se Rapoticím nedařilo proměňovat i jasné šance. Výsledkem byly akorát dvě tyče, které obě nastřelil Milan Laš. Jiskřičku naděje vykřesal v závěru  dobře hrající Milan Laš, který snížil na 2:5. Domácí viditelně znejistěli a když se o pár minut později po přihrávce Laše trefil Slabý bylo jasné, že závěr utkání ještě bude dramatický. Hráči Pyšela se stále snažili o rychlé brejky, ale nedokázali je dotáhnout do konce. Velkou hrubkou jim dobrou možnost vnutil v 84. minutě střídající Kolařík, který krásně přihrál domácímu hráči. Následnou akci, ale nepřetavilo v branku slabé zakončení Tůmy, jehož pokus bez námahy chytil Tomáš Laš. Z následného výkopu se dostal k ohrožení branky domácích opět Milan Laš a snížil na 4:5. Za velkou snahu v závěru utkání byli rapotičtí odměněni třetí brankou Milana Laše v 91. minutě, která jim nakonec zajistila bod a mohlo být ještě veseleji. Poslední akci rozehrál Marek Jašek, avšak špatnou přihrávkou nenašel zcela volného Milana Laše, který by byl ve velmi dobré pozici. Po této akci rozhodčí Ján zápas ukončil. Nutno podotknout, že výsledná remíza je zasloužená.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pyšel
Šubrt Daniel , trenér Pyšel: Byl to jasně vyhraný zápas. Po prostřídání hráčů došlo k nepochopitelnému polevení a podcenění soupeře. Rapotice nám uštědřily lekci z produktivity.Nemám k tomu více slov.

FC Rapotice B
Kovařík Karel, trenér Rapotice B: Velkými chybami v prvním poločase jsme dobře hrajícím domácím vnutili dvoubrankové vedení. Sami jsme své šance nepochopitelně zahazovali. Ve druhé půli se obraz hry příliš neměnil. Snažili jsme se o snížení, ale opět jsme inkasovali. Nemůže se nám stát, abychom hned z rozehrávky, po tom co dáme branku, nechali soupeře zvýšit na 4:1. Nakonec jsme dokázali získat bod díky enormnímu nasazení v závěru a skvělému výkonu Milana Laše. Bod je pro nás ztrátou, chtěli jsme vyhrát, ale po divokém průběhu zápasu jej musíme brát.



Sestavy


TJ Sokol Pyšel
M. Kučera [-] - O. Adam [-] , R. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] , D. Šubert [-] - L. Tůma [-] (81. M. Kubín [-] ) , I. Nováček [-] , P. Pártl [-] (54. L. Sobotka [-] ) , D. Šabacký [-] (63. D. Kudrna [-] ) - J. Nestr [-] , J. Tůma [-]

FC Rapotice B
T. Laš [-] - M. Jašek [-] , J. Tesař [-] (31. L. Man [-] ) , D. Slaný [-] , P. Císař [-] - R. Strašák [-] (46. K. Kovařík [-] ) , J. Slabý [-] , M. Michálek [-] (84. A. Kolařík [-] ) , M. Laš [-] - M. Laš [-] , V. Nedvěd [-]

ŽK: 59. D. Šabacký - 41. V. Nedvěd .
Hráči zápasu: M. Laš .
Místo: Pyšel. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.