2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhra Radkovic


Branky


0

Fotbalisté Radkovic konečně naplno zabodovaly a opustily suterén tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pekárek zajistil Radkovicím výhru

Špatný vstup do sezóny zažívají Radkovice. Vloni bojovaly o horní příčky tabulky, ale letos nemají na svém kontě ani bod. Rouchovany chtěly navázat na poslední zápas kdy porazily Pyšel. První polovina se hrála v poklidném tempu, kdy míč na kopačkách měli spíše hosté z Rouchovan. Nicméně gól dali domácí, kdy se po pěkném centru z pravé strany do prázdné brány prosadil Jaromír Pekárek. To zrovna běžela 23. minuta. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Radkovice zaslouženě dokráčely k výhře

Po přestávce domácí zlepšili svůj přístup a hrou do těla nedali hostujícím Rouchovanům šanci výsledek otočit. V 50. minutě po špatně zahrané malé domů zvýšil Aleš Macháček. Domácí stále dobývali branku Rouchovan, kterou skvěle hájil Lubomír Škarabela. Po závěrečném hvizdu měly radost Radkovice, které si připsaly první výhru a odpoutaly se ze dna tabulky.



Ohlasy k zápasu



1.SK Rouchovany
Maša Jiří, trenér Rouchovan: Nebyli jsme schopni si nahrát, hra byla bez boje a nasazení, zasloužili jsme si prohrát. A kdyby nás nepodržel v bráně Luboš Škarabela mohli jsme dostat min. o dvě branky víc.



Sestavy


SK Radkovice
M. Hruška [-] - K. Nedvědický [-] , T. Růžička [-] , M. Hlouch [-] , L. Hofman [-] - V. Štolz [-] , J. Pekárek [-] , R. Odstrčil [-] (77. L. Štolz [-] ) , R. Roupec [-] (63. V. Zahradník [-] ) - A. Macháček [-] , L. Pekárek [-]

1.SK Rouchovany
L. Škarabela [-] - L. Ludvík [-] , J. Maša [-] , R. Škarabela [-] (71. J. Dvořák [-] ) , D. Fiala [-] (41. P. Jelínek [-] ) - P. Pachr [-] , D. Křístek [-] , P. Vala [-] , R. Havelka [-] - M. Věžník [-] , D. Polášek [-]

ŽK: 64. L. Pekárek , 85. V. Štolz , 87. L. Hofman - 22. D. Polášek .
Hráči zápasu: L. Škarabela , P. Jelínek .
Místo: Radkovice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.