2:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno s Třebenicemi smírně


Branky


0

O dělbě bodů rozhodla divoká dvouminutovka na začátku druhého poločasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Horký poslal domácí do vedení

Jedním z magnetů kola bylo bezesporu utkání mezi Mohelnem a Třebenicemi. Třebenice, které hrály loni Okresní přebor, vstoupily do sezóny domácí výhrou nad Rapoticemi. Mohelno nastoupilo k domácímu zápasu i s mužem kola Michalem Kerndlem, který dokázal v předešlém zápase vstřelit vítěznou branku v poslední minutě utkání. Do samotného zápasu vlétli oba aktéři zhurta. Hrálo se nahoru dolů, což se muselo přítomným divákům líbit. Zvláště byl neúnavný sedmnáctiletý záložník Mohelna Zbyněk Hrubeš. Prvního gólu se dočkali domácí. Ve 30. minutě zahrával rohový kop Adam Mohelský, který našel před brankou Davida Horkého a ten se nemýlil. Hosté byli sice v tomto zápase důrazní, ale tento moment si nepohlídali.

Tři góly během tří minut

Druhá půle však začala velice svižně. Ve 47. minutě hosté vyrovnali. Postaral se o to Pavel Smílek, který prostřelil Miloše Ležáka. Radost hostů trvala pouze minutu, protože se ve 48. minutě prosadil domácí útočník Tomáš Vostál. Divokou dvouminutovku ukončil další gól. Ihned po inkasovaném gólu se Třebenice hnaly do útoku. Jejich nastřelený míč zasáhl nejspíše rukou domácí stoper František Staňek a rozhodčí Čejka ukázal na značku pokutového kopu. Hosté sice neprostřelili Miloše Ležáka, ale z dorážky Miroslav Machát opět vyrovnal. Ve zbytku utkání již branka nepadla. Oba gólmani však museli občas vytáhnout nějaký zákrok. Mohelno, které už mělo vyčerpané střídání, muselo posledních deset minut hrát prakticky oslabeno, protože domácího útočníka Tomáše Vostála braly křeče.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Kerndl Michal, hráč Mohelna: Atraktivní zápas se musel přítomným divákům líbit. Hrálo se nahoru dolů. Velice nás podržel náš brankář Miloš Ležák. Myslím si, že dělba bodů je spravedlivá.




Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - M. Kerndl [-] , P. Šanda [-] , F. Staněk [-] , V. Ležák [-] - Z. Hrubeš [-] , A. Mohelský [-] , J. Sladký [-] , D. Horký [-] - T. Vostal [-] (56. J. Outulný [-] ) , T. Jeřábek [-]

Horácký klub Třebenice
A. Nykl [-] - M. Machát [-] , P. Smilek [-] , M. Ondráček [-] , V. Fiala [-] (62. L. Buchal [-] ) - J. Bárta [-] , J. Fiala [-] , T. Ondráček [-] (86. M. Ondráček [-] ) , J. Jaroš [-] - K. Řezáč [-] (55. L. Svoboda [-] ) , P. Vrbka [-]

ŽK: 10. J. Sladký , 25. F. Staněk , 40. P. Šanda , 52. A. Mohelský - 34. P. Smilek , 85. T. Ondráček .
Hráči zápasu: Z. Hrubeš .
Místo: Mohelno. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.