T. Laš 80.
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Myslibořice opět vyhrály


Branky


80. T. Laš - 13. M. Pevný , 23. M. Čapoun , 45. J. Horák , 68. B. Mencák
0

V Rapoticích se představily Myslibořice, které zvládly další podzimní utkání a dostaly se do čela neúplné tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Myslibořice rozhodly v prvním poločase

Myslibořice přijely do Rapotic pouze se dvanácti hráči, ale s odhodláním odvést si další výhru do tabulky skupiny A. Rapotice naopak chtěly po nezdaru v Třebenicích zabodovat. Do utkání vlétly lépe Myslibořice a Bohumil Mencák orazítkoval břevno Rapotické brány. Územní převahu vyjádřily Myslibořice ve 13. minutě. Po levé straně se prodral do vápna Rapotic Milan Pevný, který prostřelil poprvé Aleše Sobotku. Za dalších deset minut odskočily Myslibořice na rozdíl dvou gólů. V zápase velmi agilní Bohumil Mencák z pravé strany nacentroval krásně na kapitána hostí Martina Čapouna, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou bránu. Ve 30. minutě však museli hosté nuceně střídat a jelikož už neměli na lavičce žádného dalšího hráče, dohrávali zbytek zápasu v obavách z dalších ztrát. Na jejich výkonu to však nebylo znát a za svoji aktivitu byli odměněni penaltou. Tu proměnil bezpečně do protipohybu brankáře ve 45. minutě Jakub Horák. 

Rapotice nedaly penaltu

Po změně stran přece jen Myslibořice ubraly ze svého tlaku a hrály spíše na údržbu, aby se již nikdo nezranil. V 67. minutě dal definitivní pojistku Bohumil Mencák, který si vyměnil míč s Jakubem Horákem a rozvlnil Sobotkovu síť po čtvrté. Pak přišly na řadu i domácí Rapotice. V 80. minutě si zaběhl z pravé strany za obranu Tomáš Laš a připravil Radka Vodičku o neprůstřelnost. V 85. minutě se kopala sporná penalta, ale čaroděj Dobroděj Radek Vodička chytil již druhou penaltu tohoto ročníku a začíná se stávat noční můrou všech penaltových exekutorů. Že by smlouva s ďáblem? Uvidí se příště. Poslední slovo měl v poslední minutě Vojtěch Čapoun, který nastřelil další břevno v zápase. 



Ohlasy k zápasu



TJ Myslibořice
Vodička Radek, hráč Myslibořic: V prvním poločase jsme jasně dominovali. Osobně jsem neměl skoro žádnou práci. Rozhodující byla určitě naše proměněná penalta na konci prvního poločasu. Ve druhém poločase už bylo rozhodnuto a Rapotice dokázaly pouze zkorigovat.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Sobotka [-] - M. Jašek [-] , L. Man [-] (46. J. Miko [-] ) , O. Žvachula [-] , D. Slaný [-] - P. Císař [-] , M. Laš [-] (46. T. Laš [-] ) , J. Tesař [-] , M. Michálek [-] - R. Strašák [-] , M. Dobeš [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - V. Čapoun [-] , T. Krajčo [-] , P. Kocáb [-] (30. T. Palát [-] ) , R. Pekárek [-] - M. Čapoun [-] , M. Šoustal [-] , M. Pevný [-] , J. Horák [-] - B. Mencák [-] , P. Vejvoda [-]

Hráči zápasu: R. Strašák - V. Čapoun , B. Mencák .
Místo: Rapotice. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.