3:1
(2:1)
9. V. Mrňa (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí výhra Myslibořic


Branky


20. A. Pekárek , 23. M. Pevný , 68. M. Šoustal - 9. V. Mrňa (vl.)
0

Ani vlastní gól nesrazil Myslibořice do kolen a třemi brankami rozhodly o své výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas načal vlastní gól

V prvním kole nové sezóny 2015/2016 hostily Myslibořice soupeře z Pyšel. Tyto dva celky se v minulé sezóně umístily na 2. a 3. místě se stejným počtem bodů. Úvod zápasu patřil domácím, do velmi dobrých šancí se dostali oba útočníci Myslibořic Aleš Pekárek a Bohumil Mencák, ze slibných šancí však branka nepadla. Domácí tlak otupila vlastní branka, kterou si nešťastně vstřelil Vojtěch Mrňa, když se snažil odhlavičkovat nebezpečný centr, trefil se přesně mezi tři tyče Vodičkovi svatyně. Hráče Pyšel to nabudilo a rázem jich bylo plné hřiště, střely ze střední vzdálenosti však bez problémů likvidoval Radek Vodička. Ve 20. minutě Myslibořice krásně vykombinovaly hostující obranu, Jakub Horák ještě ve vyložené situaci neuspěl, po něm se k dorážce dostal Aleš Pekárek, ani on napoprvé neuspěl, napodruhé už přece jen protrhl střeleckou nemohoucnost domácích z úvodních minut a srovnal na 1:1. O tři minuty později se podél levé postranní čáry protáhl do vápna Milan Pevný a střelou na zadní tyčku krásně zavěsil. Do dalších šancí se dostávaly na domácí straně Bohumil Mencák a na straně hostů Luděk Sobotka, ani jednomu se však nepodařilo skórovat a tak se šli hráči osvěžit do kabin za stavu 2:1.

Michal Šoustal gólem dokonal výhru svého týmu

 Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách, pro oko nestranného diváka pěkný fotbal. V 58. minutě přišel zlomový moment utkání. Smolař utkání Vojtěch Mrňa fauloval ve vápně pronikajícího Luďka Sobotku a rozhodčí Michal Maar neváhal odpískat pokutový kop a udělit Vojtovi žlutou kartu. K zahrání penalty se postavil sám faulovaný Luděk Sobotka, jeho střelu doprostřed branky však Radek Vodička skvělým zákrokem vytěsnil mimo branku. O chvíli později se potvrdilo staré známé "nedáš, dostaneš". Po rychle rozehraném vhazování předložil Bohumil Mencák parádní přihrávku Michalovi Šoustalovi před téměř odkrytou branku a ten už si v takových situacích ví rady - 3:1 pro Myslibořice. Ke konci zápasu měl Pyšel ještě jednu velice dobrou příležitost, neuvěřitelný závar před domácí brankou však vyřešilo duo Vodička - Kocáb. Nejprve výborný brankářský zákrok a pak akrobatický odkop z brankové čáry v podání Petr Kocába znamenal to, že se ukazatel skóre neměnil. Při tomto závaru se zranil další ze smolařů utkání Luděk Sobotka, který musel být odnesen ze hřiště na nosítkách. Náskok domácích mohl navýšit Bohumil Mencák, který se řítil sám na brankáře Němce, trefil však pouze brankovou konstrukci. Ještě jeden samostatný nájezd si vyzkoušel Aleš Pekárek, ten zlikvidoval obětavým skluzem hostující stoper. Myslibořice už si konec utkání pohlídaly a po dlouhé době jim vyšel start sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Šoustal Michal, hráč Myslibořic: První poločas jsme byli lepší. Druhý už byl vyrovnanější, ale moje branka rozhodla o osudu utkání.

TJ Sokol Pyšel
Šubert Martin, trenér Pyšel: Přijeli jsme s béčkem než s áčkem. Domácí byli ze začátku lepší, potom se hra vyrovnala. Domácím se podařilo otočit vývoj zápasu. Za stavu 2:1 pro domácí jsme kopali pokutový kop, který jsme neproměnili, což byl rozhodující moment. Měli jsme ještě mnoho šancí, které jsme nedokázali využít.



Sestavy


TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - R. Pekárek [-] (62. V. Čapoun [-] ) , H. Svoboda [-] , P. Kocáb [-] , V. Mrňa [-] - M. Pevný [-] (74. P. Vejvoda [-] ) , M. Šoustal [-] , J. Horák [-] , M. Čapoun [-] (90. T. Palát [-] ) - A. Pekárek [-] (88. R. Trpišovský [-] ) , B. Mencák [-]

TJ Sokol Pyšel
T. Němec [-] - R. Šoukal [-] , J. Hejátko [-] , I. Nováček [-] , L. Šoukal [-] - L. Tůma [-] , D. Kudrna [-] , D. Šabacký [-] , D. Šubert [-] - L. Sobotka [-] , M. Štrosz [-]

ŽK: 58. V. Mrňa , 84. M. Šoustal .
Hráči zápasu: J. Horák , R. Vodička - L. Sobotka , R. Šoukal .
Místo: Myslibořice. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.