J. Fiala 13.
1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 15:30

16.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv se nadřela na výhru proti Římovu


Branky


13. J. Fiala - 39. R. Hanousek (p.) , 74. T. Kučera , 80. K. Jindrle ml.
12

Zliv zavítala na hřiště Římova, na kterém to nemá žádný tým lehké. To se ukázalo i tentokrát a k vidění byl zajímavý a napínavý zápas až do poslední minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Římov se ujal vedení

 Zliv začala dobře, ve 2. minutě mohl skórovat Hanousek, ale na brankové čáře trefil pouze záda domácího obránce. Následně ovšem převzali celkem překvapivě otěže zápasu domácí, kdy hosté se nedokázali vyrovnat se silným větrem, proti kterému hráli. Ve 13. minutě se dokonce dostal Římov do vedení, když se prosadil Jakub Fiala. 0:1 Domácí mohli přidat i další dvě branky, ale zlivský brankář Rybák byl proti. V 39. minutě přišel celkem laciný faul Římovského hráče na Hanouska. Míč si postavil sám faulovaný Radek Hanousek a z puntíku pokutového kopu se nemýlil. 1:1 Favorit ze Zlivi nepředvedl v první půli výkon hodný favorita, ale do šatny se i tak šlo za vyrovnaného stavu.

Kučera vstřelil vítěznou branku

Ve druhém poločase se ovšem obraz hry změnil. Zliv začala mít více ze hry a začali přibývat i šance. Důležitý moment přišel v 74. minutě, kdy poslal Fürst krásnou přihrávku za obranu na Tomáše Kučeru, který si míč převzal a zkušeně akci zakončil. 1:2 Naděje domácích na vyrovnání stále žili, ale jen těžko se prosazovali přes pevnou obranu hostí. Definitivní rozuzlení přišlo v 80. minutě, kdy Karel Jindrle vyslal z dálky pořádnou bombu, na kterou byl Jánský krátký. 1:3 Zliv si už závěr zápasu zkušeně pohlídala a připsala si další tři body, na které se tentokrát velmi nadřela.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Římov
Pavel Crkva (hráč): Bohužel pro nás, i když Zliv bojuje o postup a byla favoritem, měli jsme bodovat, šance na vstřelení branky tam byly.

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): V Římově se nám hrubě nedařilo, ale o to cennější je, že jsme dokázali zápas otočit a vyhrát. Hned v 1. minutě jsme měli obrovskou šanci, ale domácí ji se štěstím na brankové čáře zastavili a pak nás ve větrném počasí svými dlouhými pasy pěkně větrali. První půli jsme neprohráli díky tomu, že brankář Michal Rybák dva jisté góly chytil a domácí nám svým faulem věnovali penaltu. Po přestávce jsme udělali nějaké změny a rázem byl obraz hry úplně jiný, myslím, že domácím trochu i došly síly, takže dva naše góly v poslední čtvrt hodině znamenaly export tří bodů, za který jsme opravdu rádi. Teď nás čeká perný prodloužený víkend. Nejprve s Rudolfovem a o dva dny později s odpočinutým Borkem. Přijde mi to trochu nefér, ale necháme na hřišti všechno, abychom po příštím víkendu svítili na prvním místě.



Sestavy


TJ Sokol Římov
R. Jánský [-] - J. Blažek [-] , J. Fiala [-] , L. Froněk [-] , V. Tarasov [-] , M. Bauer [-] , M. Koupal [-] , F. Šmíd [-] , P. Žáček [-] , R. Chyňava [-] , R. Brožka [-]

SK Zliv
M. Rybák [-] - P. Boubal [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] , M. Viktora [-] , J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , R. Hanousek [-]

ŽK: 20. P. Boubal , 86. R. Hanousek .
Hráči zápasu: L. Froněk - M. Rybák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - FUXA Jaroslav (N), JINDRLE Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Tomášek

Expert: Matěj Fürst
Tip experta: výhra hostů

Nemůžeme si dovolit ztratit ani bod a věřím týmu, že dokážeme zvítězit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích