Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv si poradila s rezervou Rudolfova


Branky


19. R. Hanousek , 22. M. Fürst , 34. R. Hanousek (p.) , 62. M. Fürst , 85. R. Hanousek , 88. V. Vávra - 70. R. Bouchal
10

Zliv v minulém kole nepřesvědčila herně v Římově, a tak si chtěla spravit chuť doma proti Rudolfovu B, ten se po skvělém startu do sezóny nyní spíše trápí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl

Začátek zápasu začal pozvolna. Favorit ze Zlivi udělal v úvodu utkání pár chyb v obraně, ale hosté z Rudolfova nedokázali své šance proměnit, kdy brankář Remta nepustil nic za svá záda. Pak už iniciativu nad zápasem převzali domácí. Gólový účet zápasu otevřel v 19. minutě Radek Hanousek, kdy z přímého kopu propálil Keřku. 1:0 O tři minuty později, vysunul Kučera záložníka Matěje Fürsta, který si s příležitostí poradil na jedničku. 2:0 V 34. minutě byl po faulu na Radka Hanouska nařízen pokutový kop, který si postavil sám faulovaný a chladnokrevně jí proměnil. 3:0 Poločas se nadále dohrával v poklidném tempu.

Hanousek završil hattrick

Druhý poločas pokračoval v poklidném tempu a na hostech byla znát odevzdanost. Zliv ovšem byla nadále natěšená a chtěla přidat další branky. V 62. minutě se dostal do úniku Matěj Fürst a jako v prvním případě skončil míč za zády Keřky. 4:0 V 70. minutě se dočkali hosté aspoň čestného úspěchu, kdy se prosadil Roman Bouchal. 4:1 Poslední slovo ovšem měli domácí. Nejprve 5 minut před koncem dovršil hattrick Radek Hanousek. 5:1 V 88. minutě pak gólový účet Zlivi uzavřel parádní trefou do šibenice náhradník Václav Vávra. 6:1 To byla gólová tečka za celým zápasem a Zliv si dokráčela k pohodlnému vítězství 6:1.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Proti Rudolfovu bylo naším cílem rychle rozhodnout a pokusit se ušetřit nějaké síly na důležitý zápas o dva dny později s Borkem. A to se vcelku podařilo. Začátek byl sice trochu kostrbatý, ale pak jsme dali do poločasu 3 góly a bylo víceméně hotovo. Radek Hanousek si připsal první víkendový hattrick a nejhezčí gól dal Venca Vávra z pištínského béčka, který vymetl v závěru vingl. Hodně znát byli navrátilci do sestavy po dlouhé době brankář Jirka Remta a Honza Hrdlička v obraně.

SK Rudolfov B
Daniel Hlavatý (hráč): Zápas ve Zlivi nezačal z naší strany úplně špatně. Po chybách domácí obrany měl Justin dvě pěkné gólové příležitosti, nicméně obě střely šly nad bránu. Bohužel, s naší fyzičkou jsme s domácími drželi krok nějakých patnáct minut, pak už nás začali přehrávat. Druhý poločas byl podobný, prvních patnáct minut jsme běhali a měli tendence zápas alespoň zdramatizovat, ale vydrželo nám to taky tak čtvrt hodiny. Bohužel, ač je to jen okres, tak ani ten se úplně bez tréninku hrát nedá a když se na trénincích scházíme v takové bídě jako letos, tak pro nás bude jaro opravdu hodně náročné. Jenom doufám, že po tomhle zápase se nad sebou někteří zamyslí a přístup se trochu zlepší. Velký dík patří klukům z dorostu. Bez nich bychom sezónu asi vůbec nedohráli.



Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Vlček [-] , P. Boubal [-] , M. Šrámek [-] , R. Hanousek [-] , O. Bukovský [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , V. Vávra [-] , M. Viktora [-] , J. Remta [-]

SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - O. Pekárek [-] , D. Podhrázský [-] , D. Hlavatý [-] , P. Irmiš [-] - M. Tušl [-] , P. Buchal [-] , O. Štolba [-] , R. Tyrpák [-] , J. Osmani [-] - J. Justin [-] -

ŽK: 80. R. Hanousek , 86. T. Kučera - 55. J. Osmani , 86. D. Podhrázský .
Hráči zápasu: M. Fürst , R. Hanousek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POJAR Pavel - FÜRST Václav (N), NESTÁVAL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Tomášek

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Tohle je takový ten typ zápasu, na které sázkovky ani raději nevypisují kurzy. Zázraky se občas dějí, ale ve Zlivi by musel mít fotbalový Bůh hodně rozvernou náladu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích