0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 15:00

19.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První půle rozhodla o osudu celého zápasu ve prospěch Dobré Vody


Branky


10

Na svátek práce proti sobě v sousedském derby nastoupily týmy rezervy Lokomotivy a Dobré Vody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas zaváněl debaklem

Domácí tým nastoupil ve velmi omlazené sestavě a mohli jsme tak očekávat velmi svěží rychlý fotbal. I přes mladický elán byli na balonu spíše hosté, kteří hnedka v první minutě šikovně prostrčili balon na útočníka Serbina, který okolo zakončil krásně okolo gólmana ala Thiery Henry a stav se tak měnil na 0:1. Hosté se i nadále dostávali do více šancí a dokázali těžit z chyb domácí obrany. Ve 21. minutě dostal opět Serbin krásnou buchtu za beky, míč si zalepil a kličkou obešel domácího brankáře. Jednoduchou práci v podobě zakončení do prázdné brány proměnil s přehledem, 0:2. Další zásah přišel v 36. minutě kdy vysoký útočník Pajerský prodloužil výkop golmana hostí a po neshodě mezi vrbenským brankářem a obránci se k míči opět dostal Serbin, který míč naservíroval před prázdnou bránu, kde chladnokrevně zakončil mladičký Štorek. Poslední gól prvního poločasu a i zápasu přišel těsně před koncem prvního poločasu, kdy završil hattrick střelec Serbin. Do kabin se tak šlo za stavu 0:4.

V druhém poločase branka nepadla

Druhý poločas se domácí vzchopili a vypracovali si hned několik vyložených šancí, ovšem brankář Pauer dokázal dobrovodské podržet a žádnou branko za sebe nepustil. Dobrá Voda již velmi zvolnila tempo, ale po přečkání krize na začatku druhé půle již spíše kontrolovala stav utkání. Mladíci z vrbného hráli až do konce, ale bohužel pro ně nedokázali vstřelit gól, a tak body putovali a pár kilometrů dál směrem od Českých Budějovic.



Sestavy


TJ Lokomotiva ČB B
L. Gutwirth [-] - J. Kuchař [-] , J. Zýka [-] , P. Fantyš [-] , Z. Gregor [-] - Z. Marek [-] , M. Ayeb [-] , M. Volák [-] - T. Kadlec [-] , O. Veselý [-] - O. Martínek [-]

SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - F. Novák [-] , J. Baštář [-] , M. Horejš [-] , A. Novák [-] , C. Novotný [-] , D. Serbin [-] , P. Choboda [-] , P. Pajerský [-] , J. Šteyer [-] , J. Štorek [-]

ŽK: 56. P. Kříž - 80. M. Bachratý .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - WEINREB Jiří (N), MAREŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů