Šlágr na Dobré Vodě ovládl Borek


Branky


10
24. kolo OP mělo na programu  hned dva šlágry. Zliv zavítala na Hlubokou B a Borek zajížděl na Dobrou Vodu. Oba favorité svou úlohu zvládli a tak boj o první příčku bude trvat nejspíše až do posledního kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V PRVNÍ PŮLI STŘÍLELI JEN HOREJŠOVÉ

Borek dobře věděl, že je nebude čekat jednoduché utkání a musí podat kvalitní výkon pokud si chce odvézt všechny body. Od prvních minut ovšem diktoval tempo hry a dostával se do šancí. První velkou měl J.Frank, když z levé strany pronikl do vápna, branku ovšem přestřelil. Chvíli nato opět J.Frank ideálně prostrčil na J.Houšku, ten ovšem z dobré pozice poslal míč těsně jen nad břevno. Domácí si nevěděli rady s kombinační hrou Borku a tak přišel v 15.min první trest. V.Baščevan vysunul Radka Horejše, který střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu 0 - 1. Domácí se jen velmi těžko dostávali na dostřel branky M.Pytla. Ve 25.min prostrčil D.Eliáš do vápna na R.Horejše ten se i přes faul dostal do zakončení, ale branku přestřelil. Hosté se i nadále pokoušeli o střelbu, ale pokusy O.Vaníka, D.Šťastného, J.Houšky cíl nenašli. A tak přišla ve 36.min ojedinělá akce domácích A.Arnolda, zatáhl míč až k lajně a poslal centr před branku, kde si lehce dezorientovaný Libor Horejš poslal hlavou míč do vlastní sítě 1 - 1. Za tohoto stavu se odcházelo do kabin.

BOREK PŘIDAL A DRUHOU PŮLI OVLÁDL

Do druhé půle domácí trochu přeskupili své řady, ale ke gólu to nevedlo.Naopak hosté začali přitápět pod kotel a výsledkem byl druhý gól. V 63.min prošel Jaroslav Houška od lajny do vápna a propálil gólmana Pauera 1 - 2. V 70.min bylo pro domácí ještě hůř. J.Frank rozehrál standardní situaci do vápna na V.Bašečevana, ten vrátil hlavou před bránu a Daniel Šťastný už neměl problém zakončit 1 - 3. A než se domácí rozkoukali přidal Ondra Vaník čtvrtý gól po kombinaci J.Franka s D.Šťastným 1 - 4. Za domácí mohl korigovat T.Valenta, ale Martin Pytel jeho hlavičku kryl. Poslední gól tak mohli dát hosté po akci O.Hanžla s J.Frankem, kterou zakončoval M.Bukovinský gólman Pauer ale předvedl parádní zákrok. Přesto mohl jet Borek domů spokojený se třemi body. V sobotu hostí hráči Borku v posledním domácím utkání Borovany. 



Ohlasy k zápasu


SK Dobrá Voda
Filip Novák (hráč): Do zápasu jsme nastoupili s vědomím, že chceme udržet třetí místo tabulky, potěšit domácí fanoušky a favorita porazit. Bohužel již od začátku jsme vůbec nedokázali s vedoucím manschaftem držet krok. Poločas se štěstím skončil 1:1 a my ještě stále měli naději. V druhém poločase jsme se trošku herně nadechli, ale srazily nás slepené góly Borku. Za mě Borek zaslouženě ovládne OP a postoupí o soutěž výše, přehráli nás jak pohybem, technikou, tak zakončením. My teď musíme udělat body v Římově…

FK Borek
Radek Horejš (hráč): Zápas se odehrál ve vysokém tempu a přítomným divákům se musel líbit. Domácí nám nic nedarovali a ukázali, že ne nadarmo jsou na třetím místě OP, přesto si odvážíme všechny body po jednom z nejlepších výkonů v sezoně.



Sestavy


SK Dobrá Voda
J. Pauer [-] - P. Pajerský [-] , J. Štorek [-] - F. Novák [-] , C. Novotný [-] , M. Horejš [-] - D. Serbin [-] - A. Arnold [-] , A. Novák [-] , T. Valenta [-] , M. Chalupa [-]

FK Borek
M. Pytel [-] - M. Leština [-] - D. Šťastný [-] , O. Vaník [-] - O. Hanžl [-] , J. Houška [-] - M. Michal [-] , V. Baščevan [-] , R. Horejš [-] , L. Horejš [-] , J. Frank [-]

ŽK: 27. F. Novák , 60. P. Pajerský - 25. L. Horejš .
Hráči zápasu: O. Vaník , D. Šťastný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: OVČÁČEK Josef - MAREŠ Ondřej (N), KOLOUCH Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 6. 2022 09:36
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů