1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 16:00

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová zvládla záchranářský duel s Velkými Karlovicemi


Branky


3

V Nevšové se představil celek z Velkých Karlovic, který stále bojuje o udržení v soutěži. Také domácí tým také nemá jistotu záchrany a tak se očekával tuhý boj. To se také do puntíku vyplnilo. Domácí tým rozhodl o své výhře již v 19. minutě, kdy se prosadil Květák. Hostím se už vyrovnat nepodařilo a navíc v závěru přišli o vyloučeného Jurajdu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

"Zápas o s Velkými Karlovicemi začali aktivněji, vytvořili si tlak na bránu a dokázali i v 8. minutě skórovat, branka však nebyla uznána pro ofsajd. I nadále jsme se snažili ohrozit branku soupeře a to se nám také podařilo, kdy se v pokutovém území nejlépe zorientoval Radek Kvěťák a poslal nás do vedení. Hosté se snažili o srovnání a měli k němu i blízko, když nastřelili tyč. Poločas tak skončil naším jednobrankovým vedením," hodnotí první dějství předsedkyně TJ Sokol Nevšová Ivana Urbanová.

Ve druhé půli branka nepadla

"Druhá půle byla spíše urputný boj, často jsme chybovali a těžko se dostávali do hry. Soupeř hru v poli srovnal a hrálo se nahoru - dolů. Ke zvýšení náskoku jsme měli blízko po standartní situaci zahrávané Vaškem Tomšů, kdy hosty od branky zachránilo břevno. V závěru utkání se do šance dostal aktivně hrající Radim Michálek, který byl v samostatném průniku zastaven nedovoleně a hráč Velkých Karlovic tak viděl v 90. minutě červenou kartu. Zápas tak skončil vítězstvím 1-0, které je pro nás velmi cenné. Velké Karlovice se prezentovali aktivní hrou, ale našeho gólmana Hrnčiříka se jim překonat nepodařilo, proto také bereme tři body," dodala ke druhé půli Ivana Urbanová.



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - A. Urbánek [-] , M. Tomaštík [-] , R. Kvěťák [-] (77. D. Chovanec [-] ) , S. Beňo [-] , J. Fuksa [-] , M. Toman [-] , V. Tomšů [-] , P. Karmazín [-] (90. J. Kiza [-] ) , M. Hába [-] , J. Skopal [-] (63. R. Michálek [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
L. Sedlák [-] - T. Ondřejka [-] , P. Škrobák [-] , T. Štuler [-] , R. Zeť [-] , J. Píšek [-] , L. Němec [-] (75. M. Jurajda [-] ) , J. Mikula [-] , R. Maňák [-] (81. M. Kovář [-] ) , J. Podešva [-] (60. Š. Karlík [-] ) , O. Gajdoš [-]

ŽK: 50. J. Podešva , 90. L. Sedlák . ČK: 90. M. Jurajda .
Hráči zápasu: T. Hrnčiřík , A. Urbánek - J. Mikula , R. Zeť .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - GARGULÁK Tomáš, TVARDEK Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Filip Horký
Tip experta: výhra domácích

Nevšová doma VKK porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích